Спечелете топ матрак, комплекти за сън, чаршафи и още награди от Дормео


Краен срок - 22 декември 2017

Тази Коледа можеш да изпратиш виртуални подаръци на всички близки и приятели! Избери подарък от Дормео, опаковай го, сложи му картичка и го изпрати на твой приятел!

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;
2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: christmas.dormeo.bg;
3. Да натисне бутон „Играй“;
4. Да следва инструкциите на сайта като изпрати виртуален подарък от страницата christmas.dormeo.bg на поне един човек по следния начин:

А. Избере 1 бр. виртуален подарък от показаните на страницата christmas.dormeo.bg продукти с опция за избор, а именно - Матрак Фреш Прима Платинум, Комплект възглавница с одеяло Най-Топла прегръдка (син), Килим Верде (Зелен), Сгъваем стол бял или Спален комплект Зима (син или лилав;

Б. Опакова виртуалния подарък чрез опциите за подаръчна опаковка в страницата christmas.dormeo.bg;

В. Избере виртуална празнична картичка от опциите за виртуална празнична картичка на страницата christmas.dormeo.bg;

Г. Попълни във виртуален пощенски плик, намиращ се на страницата christmas.dormeo.bg името и имейла на човека, на когото участникът желае да изпрати виртуалния подарък.

Д. Изпрати виртуалния подарък на избрания от участника човек или сложи виртуалния подарък в торбата на Дядо Коледа на сайта christmas.dormeo.bg.

Е. Получателят на виртуалния подарък ще го получи чрез имейл. Имейлът ще съдържа снимка на подаръка, от кого го е получил, коледно пожелание и информация за Играта.

С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели само една от наградите по горната т. 5, разпределени между всички Участниците на случаен принцип.

ЗАБЕЛЕЖКА: Подаръците, които изпращат участниците в Играта са виртуални. Те съставляват снимка на продукти с търговска марка „Дормео“, които са част от асортимента на организатора и не са физически предмети и подаръци.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой email.

Организаторът ще осигури общо 61 бр. награди, както следва:
1 бр. Топ матрак Дормео Еър (размер по избор на печелившия участник);
10 бр.  Комплект възглавница и завивка Натура;
20 бр. Комплект  Чаршафи Блосъм (лилави) с размер 200х200;
30 бр.  Списание Сънят.

Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 бр. награда. Наградите ще бъдат разпределени между Участниците на случаен томболен принцип на 22.12.2017 г. посредством специализиран софтуер, изготвен по поръчка на Организатора за целите на Играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в Играта на следния интернет адрес christmas.dormeo.bg, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/DormeoBG, и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: www.dormeo.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното име и email адрес, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Всеки печеливш Участник е длъжен да предостави данните си за доставка по гореописания начин в срок до 03.01.2017 г., включително. След като Организаторът получи данните за доставка на печелившия Участник, Организаторът ще го уведоми по електронен път за срока на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора в срок до 45 работни дни, считано от 03.01.2017 г. напълно безплатно, с куриер, до всеки печеливш Участник, който е предоставил навременно данните си за доставка по начина, определен в настоящата т. 9.2.
В случай, че печелившият участник, спечелил Топ Матрак ДОРМЕО ЕЪР и избере размер на топ матрака, който не е наличен в момента за продажба или, който се нуждае от допълнителна заявка и допълнителен срок за доставяне до Организатора, то срокът за доставка до печелившия Участник може да надвишава 45 работни дни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара