Спечелете Нутрибулет, уреди за палачинки, тигани и още награди от Делимано


Краен срок - 22 декември 2017

Използвай Nutribullet и приготви енергизираща бомба за Дядо Коледа!

Регистрирай се и участвай в тегленето за страхотни награди от Делимано!

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:
1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;
2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: : christmas.delimano.bg;
3. Да натисне бутон „Играй“;
4. Да направи виртуална Нутрибомба на Дядо Коледа, като трябва да подбере плодове, чиято обща енергия е поне 60% от общо 100%, които може да даде Нутрибомбата.
5. С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от наградите по горната т. 5, разпределени между всички Участниците на случаен принцип.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой email адрес.

Организаторът ще осигури общо 46 бр. награди, както следва:
1. Нутрибулет 900 W - 1 брой
2. Делимано уред за палачинки - 5 броя
3. Делимано Стоун ледженд тиган 28 см - 10 броя
4. Чанта за пренасяне на Нутрибомби - 30 броя
Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 бр. награда , които ще бъдат разпределени между Участниците, на случаен - томболен принцип на 23.12.2017 г., посредством специализиран софтуер, изготвен по поръчка на Организатора за целите на Играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в Играта на следния интернет адрес christmas.delimano.bg, както и на фен страницата на Делимано във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/Delimano, и/или на официалния сайт на Делимано за България на адрес: www.delimano.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното име и email адрес, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Всеки печеливш Участник е длъжен да предостави данните си за доставка по гореописания начин в срок до 02.01.2017 г. включително. След като Организаторът получи данните за доставка на печелившия Участник, Организаторът ще го уведоми по електронен път за срока на получаване на наградата.
Наградите ще бъдат доставени от Организатора в срок до 45 работни дни, считано от 03.01.2018 г. напълно безплатно, с куриер, до всеки печеливш Участник, който е  предоставил  навременно данните си за доставка по начина, определен в настоящата т. 9.2.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара