Спечелете автомат за трапезна вода Аквафор DWM-101S


Краен срок - 31 декември 2017

Участвай в празничната игра-томбола на Aquaphor и спечели автомат за трапезна вода Аквафор DWM-101S (Морион)!

Ние знаем колко е важно за Вас и Вашето семейство да пиете чиста вода. Поради това, няколко седмици преди най-дългоочакваните празници – Коледа и Нова Година. Затова, екипът на Aquaphor ще подари на един от нашите клиенти автомат за трапезна вода Аквафор DWM-101S (Морион)!

За да се включите в играта, трябва:

    Да закупите продукт AQUAPHOR в периода 14.11.2017 г. – 31.12.2017 г. включително като използвате промоционалния код за 10% намаление от всички продукти, който ви е бил предоставен.

НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ КОД ЗА НАМАЛЕНИЕ? ПИШЕТЕ НИ ТУК ВАШИТЕ ИМЕНА И ТЕЛЕФОН И ЩЕ ВИ ГО ИЗПРАТИМ!

- след получаване на продукта, да направите снимка, като задължително условие е на фона да се вижда ускрасената коледна елха.
- Да качите снимката във Facebook страницата на Аквафор България в периода 14.11.2017г. – 31.12.2017г. включително – https://www.facebook.com/aquaphor.bulgaria/

    ВАЖНО: Всеки може да качи снимка в страницата ни, но ще бъдат допуснати само снимките на участниците, които са направили поръчка и използвали кода за намаление, приложен към самата поръчка! Желателно е участниците да използват истинските си профили с истинските си имена за сравнение с поръчките в базата ни данни. Ако поради някаква причина се качват снимки от други профили, то участникът е длъжен да предостави номер на поръчка на лично съобщение във Facebook. Една поръчка дава правото на качване на една снимка (съответно участие).
    До 4.01.2018г. ще бъдат проверени всички участници, а на 5.01.2018г. ще бъде извършено теглене на печелившия на случаен принцип В ПРИСЪСТВИЕТО НА на нотариус и публично известена в сайта и Facebook страницата на Аквафор България.
    До 10.01.2018г. ще бъде изпратена наградата до адрес на получателя.Забележка: Доставката е за сметка на Аквафор България, но монтажът се извършва отделно от ВиК специалист или специалист на Аквафор (в гр. София и гр. Варна) срещу заплащане.

Това е общо взето! Направете подарък за Вас или Ваш близък, а AQUAPHOR ще Ви направи още по-голям!

Успех на всички участници!


Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Защо не участват всички, закупили продукт Аквафор, независимо от къде е закупен.Закупих продукти за над 60 лв от Кауфланд и не мога да участвам в томболата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля обърнете се към организаторите от Аквафор с този въпрос. Ние само популяризираме играта, не носим отговорност за провеждането й. Успех!

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара