Фотоконкурс "Зимна приказка с Дизелор"


Краен срок - 5 януари 2018

Снимай и играй с Dieselor!

Изпратете ни красива зимна или празнична снимка, направена от вас, и спечелете страхотни подаръци от бензиностанции Дизелор!

Всички снимки, които ни изпращате чрез съобщение до Фейсбук страницата на Dieselor или до имейл marketing@dieselor.com, ще качим в отделен албум. Харесайте страницата ни, гласувайте с „like за Вашите фаворити и споделете една или повече от снимките, а накрая журито на Дизелор ще избере шестима от късметлиите фотографи. Проявете креативност, фотографаски нюх или запечатайте просто щастлив за вас момент.

Условие за участие в конкурса за красива зимна снимка е да ни предадете празнично и зимно настроение - снимките могат да са на зимен път, зимен пейзаж, лични или семейни снимки по време на зимна разходка или друго снежно приключение, празнична снимка в Коледен дух и др. Споделете с нас Вашето зимно вдъхновение и празнично настроение!

Колажи, както и чужди снимки или снимки, свалени от Интернет няма да бъдат включени в конкурса!

Победителите ще бъдат обявени на 08.01.2018 г. Снимките можете да ни изпращате като съобщение до нашата Фейсбук страница Dieselor или до имейл marketing@dieselor.com, заедно с име и фамилия, населено място на участника, телефонен номер, както и къде е е направена снимката. За победителите Дядо Коледа е приготвил 3 бр. ваучери за гориво от Дизелор на стойност 30 лв и 3 бр. поларени одеяла Дизелор. Успех и много празнично настроение и вдъхновение!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара