Спечелете президентски офис стол Carmen 6048


Краен срок - 20 декември 2017

Подарете на вашия дом или офис интериора, който заслужават! Всичко необходимо ще откриете в Carmen.bg – един от най-големите онлайн магазини за мебели в България.

Офис столове Carmen
Стилни и удобни, офис столовете Carmen  са създадени с грижа за вашето здраве! Закупувайки своя офис стол от Carmen.bg, вие си осигурявате правилна стойка, по-добро кръвообращение и по-висока продуктивност през целия работен ден!

Ергономичният дизайн на облегалките, комфортните подлакътници, широките и меки седалки, люлеещите механизми, разнообразието от цветове и материи – всичко в офис столовете Carmen е проектирано така, че да задоволи и най-капризния вкус.

На www.carmen.bg ще откриете богат избор от детски и геймърски столове, посетителски и работни столове, луксозни президентски столове и офис кресла.

Включете се в играта на Carmen.bg и спечелете президентски офис стол Carmen 6048!
За да се впуснете в нашето предизвикателство, трябва да посочите коя е любимата ви мебел в сайта Carmen.bg и да поставите линка към нея в коментара ви. Печелившият ще бъде избран на томболен принцип и обявен в настоящата тема на 20.12.2017 г.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара