Спечелете екскурзия, 11 награди по 1000 лв., 111 тонколонки и 1111 комплекта от водка Savoy


Краен срок - 11 януари 2018

Участващите в промоцията търговски марки и опаковки са:

    • Водка Savoy 500мл;
    • Водка Savoy 700мл;
    • Водка Savoy 1л;
    • Водка Savoy 1750мл.

Всички участващи в промоцията продукти ще бъдат опаковани с промоционални етикети със скреч поле, под което ще бъде изписан уникалният код за участие.

Остатъчни количества:След 11 Януари 2018. „участващи опаковки” (промоционални опаковки) е възможно да бъдат открити в търговските обекти до изчерпване на количествата, но организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди.

Всеки потребител, разполагащ по време на промоционалния период с една от изброените в РАЗДЕЛ 4 промоционални опаковки на Водка Savoy, има възможност да участва в промоцията.

При покупката, на който и да било от посочените в РАЗДЕЛ 4 продукти, участникът има възможност да намери своя уникален промоционален код след изтриване на скреч покритието на промоционалния гръбен етикет или стикер на продуктите на водка Savoy, описани в РАЗДЕЛ 4.

Местоположението на Уникалния код може да бъде разпознат по надписа “Изпрати SMS на 1511 или регистрирай на www.savoy.bg над него.

1. Регистрация чрез изпращане на SMS

При изпращане на кода със SMS на кратък номер 1511, валиден за всички мобилни оператори на територията на Република България (M-Tel, Vivacom и Globul), участникът в промоцията веднага ще бъде уведомен чрез обратен SMS за това, дали печели малка награда, или продължава участие в томболата за големите награди, като е необходимо да регистрира минимум два кода за участие за големите награди.

С един и същи уникален код не може да се спечели моментна награда и да се участва в томболите. Ако кодът е печеливш за моментна награда, той не може да се регистрира за участие в томболаите. Спечелилите моментна награда трябва да изпратят нов уникален код от нова опаковка, за да продължават да участват и в томболите за останалите награди.

Награди, участващи в промоцията:

1 ваучер за екскурзия със самолет или автобус за двама до Рим, Париж, Берлин или Виена (по избор) на стойност 1200 лв.

11 ваучера по 1 000 лв

111 броя безжични тонколони Energy Music Box

1111 подаръчни кутии съдържащи водка Savoy Silver 700ml + 1 чаша брандирани с Savoy Silver.

Цената на SMS на територията на Република България за всички абонати на мобилните оператори M-Tel и Vivacom е 0,30 лв. с ДДС (за всички тарифни планове), за абонатите на мобилния оператор Telenor цената е 0,29 лв. с ДДС (за всички тарифни планове).

2. Регистрация на сайта www.savoy.bg

Участниците в промоцията имат възможност да разберат дали печелят или не, чрез безплатна регистрация на уникалния код (или кодове) от промо опаковките на продукта, който са закупили, в игрови модул разработен специално за промоцията на водка Savoy на сайта www.savoy.bg. За да регистрират уникалния си код участниците трябва да впишат имената си, точен и-мейл адрес и актуален, действащ мобилен номер. След регистрация на кода, автоматична система ще генерира съобщение с информация какво носи регистрирания код, както следва:

Моментна награда:

1 от 1111 подаръчни кутии съдържащи водка Savoy Silver 700ml + 1 чаша брандирани с Savoy Silver.

Регистрация за участие в тегленето на томболите на 111 броя безжични тонколони Energy Music Box

За участие в тегленето на томболите на останалите награди – 1 екскурзия за двама до Рим, Париж, Берлин или Виена (по избор) и 11 ваучера по 1 000 лв е необходимо да се регистрират 2 кода (непечеливши на моментна награда или тонколона).

Всеки участник може да участва с неограничен брой различни уникални кодове.

Изображенията на наградите на промоционалния уебсайт и всички рекламни материали по промоцията са с илюстративен характер.

След регистрацията на уникален код от опаковка на промоционален продукт Водка Savoy 0.5 л, 0.7 л, 1 л или 1.75 л, чрез изпращането му със SMS на кратък номер 1511, участникът бива уведомен с обратен SMS дали печели моментна награда или не. След регистрация на уникалния код от опаковка на промоционален продукт Savoy, чрез вписването му на промоционалния микросайт свързан със сайта www.savoy.bg, участникът получава съобщение на екрана дали печели моментна награда или не. Същото съобщение участникът ще получи и на електронната си поща, при регистрация в интернет страницата.

Ако участникът не печели моментна награда, той продължава участието си в томболата за тонколони. Ако участникът желае да участва в томболите за екскурзия до Европейска столица или 1000 лв е необходимо да регистрира минимум два кода за да е валидно участието му. Той бива уведомен за регистрацията си за участие в томболата веднага със SMS с автоматичен отговор от системата посочен по-долу. Ако участникът регистрира уникалния промоционален код на промоционалния микро сайт на www.savoy.bg и не печели моментна награда, то той продължава участието си за томболата за тонколони. Ако участникът желае да участва в томболите за екскурзия до Европейска столица или 1000 лв е необходимо е необходимо да регистрира минимум два кода за да е валидно участието му. След регистрацията на два кода участникът бива уведомен за регистрацията си за участие в томболата чрез автоматичен отговор от системата, съобщение показано на екрана и изпратено на електронната му поща.

Наградите в промоцията са 2 вида, както следва:

• Моментни награди:

    • 1111 броя водки SAVOY Silver 700 ml + 1 чаша брандирана с Savoy Silver.

Всички моментни награди описани в Раздел 6. от Общите условия на промоцията ще бъдат изтеглени чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер на случаен принцип измежду участници успешно регистрирали уникални кодове. Веднага след изпращането на SMS-а участникът бива уведомен в обратен SMS дали печели или не.

Ако кодът е регистриран чрез сайта в интернет, потребителят бива уведомен чрез същия текст на електронната си поща, която е посочил в регистрацията и чрез съобщение показано на екрана.

Ако печели, в обратния SMS, получава и телефонни номера (според тарифния план на абоната), на които до 25.01.2018 г. следва да предостави данните си (адрес и телефонен номер) за доставка на наградата.

• Награди в томболи:

    • 111 броя безжични тонколони Energy Music Box

- 1 ваучер за екскурзия със самолет за двама до Рим или Париж (по избор) на стойност 1200 лв.

Всички кодове неспечелили моментна награда се класират за томболите за безжични тонколони, които ще се проведат преди томболите за екскурзия и ваучери на стойност 1000лв.
- 1 ваучер за екскурзия със самолет или автобус за двама до Рим, Париж, Берлин или Виена (по избор) на стойност 1200 лв.

- 11 ваучера по 1 000 лв.

Екскурзията ще се организира и осъществи от лицензираната туристическа агенция. Печелившият ще бъде свързан с агенцията и тя ще му предостави правото на избор на екскурзия до дестинациите Рим, Париж, Берлин или Виена. Екскурзията ще може да бъде осъществена до края на Юни 2018г. като датите на екскурзията са съобразени с датите на екскурзиите предлагани от туристическата агенция. Екскурзията е за двама, транспорта е със самолет или автобус от София и включва:

    • 3 или 4 нощувки със закуска в стая в хотел 3 или 4 звезди
    • Самолетни билети или автобусен транспорт
    • Трансфери летище – хотел – летище
    • Летищни такси и такси на авиокомпанията
    • Медицинска застраховка – стандартна, според всички екскурзии предлагани от туристическата агенция
    • Пешеходни обиколки според дестинацията с екскурзовод на български език
    • Сити такса

Не включва:

    • Такси музеи, туристически забележителности, които имат входна такса
    • Билети за градски транспорт и/или транспорт в Рим или Париж за осъществяване на пешеходните обиколки и местни екскурзии
    • Храна, мини бар, телефонни разговори и други подобни услуги
    • Разходи от личен характер

Всички участници в промоцията, които са регистрирали минимум два уникални промоционални кода и не печелят моментна награда или тонколона се регистрират автоматично за участие в томбола за екскурзия или 1000 лв, за което биват уведомени в обратен SMS или ако кодът е регистриран чрез сайта в интернет, потребителят бива уведомен чрез съобщение, показано на екрана и чрез съобщение, изпратено на електронната поща, посочена в регистрацията. При натрупване на необходимият брой кодове за 1 участие в томболата за екскурзия или 1000 лв, участникът бива включен автоматично. Така например, при регистрирани 4 кода, участникът участва 2 пъти за теглене на Ваучер от 1000 лв и 2 пъти в тегленето за Екскурзия.

Тегленето на наградите от томболата ще се състои по следното разпределение: 5 ваучера по 1000 лв в седмицата 18 – 20 Декември, 2017 г., 6 ваучера по 1000 лв и 1 екскурзия до Рим, Париж, Берлин или Виена в седмицата 12 – 15 Януари, 2018 г. в присъствието на нотариус.
Всички, които са участвали в първото теглене в седмицата 18 – 20 Декември, 2017г. и не спечелили награда, участват и в тегленето което ще се извърши след края на играта, в седмицата 12 – 15 Януари, 2018г.

Тегленето на наградите от томболата ще се състои по следното разпределение: 5 ваучера по 1000 лв в седмицата 18 – 20 Декември, 2017 г., 6 ваучера по 1000 лв и 1 екскурзия до Рим, Париж, Берлин или Виена в седмицата 12 – 15 Януари, 2018 г. в присъствието на нотариус.
Всички, които са участвали в първото теглене в седмицата 18 – 20 Декември, 2017г. и не спечелили награда, участват и в тегленето което ще се извърши след края на играта, в седмицата 12 – 15 Януари, 2018г.

Тегленето на малките награди става на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията. Компанията, обслужваща електронната и интернет платформа от трафика на кодове и разпределението на наградите, е Тера Комюникейшънс АД.

НЕОБХОДИМО ЛИ Е ДА ДЕКЛАРИРА ВСЯКА ПОЛУЧЕНА НАГРАДА НА СТОЙНОСТ НАД 30 ЛЕВА?
Да, съгласно последните промени в Закона за данъците върху доходите на физическите лица, влезли в сила от 01.01.2017г. всяко физическо лице, спечелило награда с пазарна стойност над 30 лева е длъжно да я декларира в своята годишната данъчна декларация, подавана по силата на Закона за данъците върху доходите на физическите лица. За Ваше улеснение при получаването на наградата ще Ви бъде предоставен документ, посочващ точната пазарна стойност на спечелената от Вас награда, който документ следва да бъде приложен при подаването на Вашата годишната данъчна декларация във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.
Наградите, които са със стойност над 30 лв са:
1 екскурзия за двама до Рим, Париж, Берлин или Виена, на стойност 1200лв
11 ваучера на стойност 1 000лв

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друг вид изгода.

В случай на неяснота относно участие в промоцията или получаване на награда, всеки участник може да се обади на телефони 0898150543 / 02 4191243 (цена според тарифния план на абоната). Центърът за работа с клиенти е с работно време всеки ден между 09:00 и 20:00 часа с изключение на празничните дни.

Печелившите ще получават наградите си срещу предоставяне на промоционалните опаковки с уникалните кодове и бутилки на представителя на СИС Индустрийс ООД на, чиято регистрация е печеливша.

Наградите от томболата ще бъдат изтеглени, в присъствието на нотариус и комисия, състояща се от: представители на Организатора на промоцията и фирмата подизпълнител за обработката на SMS-и и регистрирани кодове от интернет, уведомяване на спечелилите и разпращане на наградите.

Тегленето на наградиТЕ ще се състои според описанието в раздел РАЗДЕЛ 6 и ще бъде електронна лотария. Тегленето на наградите от томболата ще се извърши измежду всички регистрации за участие в томболата за голяма награда, като 1 регистрация се прави за всеки два изпратени или регистрирани уникални промоционални кодове, но не спечелил Моментна Награда, изпратен в периода между 00:00:00 ч. на 1-ви Ноември 2017 г. и 23:59:59 ч. на 11-и Януари 2018 г.

Комисията има отговорността да се погрижи за публикуването на имената на печелившите на сайта на Организатора на промоцията - www.savoy.bg.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет сайта на Организатора на промоцията –www.savoy.bg.

Спечелилите ще получат уведомителен SMS, че печелят моментна награда с молба да се обадят на телефон 0898150543 или 02 4191243 (цена според тарифния план на абоната) за да потвърдят получаването на наградата и предоставят телефон и адрес за получаване. Наградата се изпраща чрез куриерска фирма „Лео Експрес“ на посочения от печелившия участник адрес, след като печелившият е предоставил адресните си данни на Организатора.

Доставката е за сметка на Организатора на промоцията чрез куриер до 45 дни, след края на промоционалния период. Ще започнат да се доставят от 20-ти Август 2017г., в зависимост от броя на потвърдени награди от първата томбола.

Ако печеливш участник не може да бъде открит при посещението на куриера, последният оставя бележка на вратата с телефонен номер и адреса на клона на куриерската служба, в който се намира наградата му, както и срок от 14 календарни дни от датата на посещението в който може да си я потърси там.

Ако печелившият не потърси наградата си в определения от куриера срок, наградата се връща от куриера на Организатора.

В случай, че печелившият участник е на възраст под 18 години, той бива дисквалифициран от промоцията автоматично и няма да получи награда.

Допуска се наградата да бъде получена от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че може да получи наградата от името на печелившия. Това условие важи за всчики награди от промоцията. Спечелилият наградата трябва да се предостави документ /или лична карта/, удостоверяващ навършени 18 год.

Печеливш участник, не потърсил наградата си (не предоставил точен адрес, на който да бъде доставена наградата) в срок от 15 дни след края на промоцията (25.01.2018 г.) автоматично губи спечелената награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара