Спечелете 10 комплекта Tesori d'Oriente


Краен срок - 30 октомври 2017

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

1. Да приеме Facebook приложението на Tesori d’Oriente – “Рецептата на аюрведа” и да разреши достъп до основните си данни (име и имейл) или да въведе имейл адрес.

2. Участникът трябва да прибави 3 пъти от всяка от 5-те (правилни) съставки за времето от 45 секунди, за да се включи в томбола за награди от Организатора.

Четири поредни седмици ще бъдат раздавани следните награди:

Всяка седмица на томболен принцип ще бъдат изтеглени 10 печеливши, всеки от които ще получи по 1 комплект тоалетна вода 100 мл. и душ гел 250 мл. Tesori d’Oriente Ayurveda.

В седмичните томболи за награди има право да участва всеки, който e изпълнил условието на играта, в рамките на зададеното време.

Всеки участник има право да спечели само една награда в рамките на играта.

Наградите не могат да бъдат заменяни с тяхната парична равностойност.

Тегленето на печелившите за седмичните награди ще се осъществява на томболен принцип.

Всеки понеделник, в продължение на четири седмици, на датите 16.10, 23.10, 06.11 и 13.11, ще бъдат изтегляни по 10 късметлии

Печелившите участници ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Tesori d’Oriente на Интернет адрес: https://www.facebook.com/TesoridOrienteBulgaria в раздел „Печеливши“, в рамките на деня, в който се осъществява тегленето за предходната седмица.

Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение, на e-mail адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook или имейла, с който са се регистрирали. Всеки печеливш е необходимо да отговори на e-mail: tdo@sarantis.bg в рамките на 7 календарни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Организаторът се задължава да достави наградата в рамките на 20 работни дни от получаването на потвърдителния email от печелившите с ясно посочени три имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара