Спечелете 10 броя SMART WATCH DIVA от майонеза Краси


Краен срок - 15 октомври 2017

Рецепта как можеш да спечелиш страхотен СМАРТ УОЧ:
От 5 до 15 октомври приготви своето най-вкусно ястие с майонеза „Краси“ и го снимай с опаковката на майонеза „Краси“.

Обърни внимание! На снимката трябва да се вижда опаковката на използваната майонеза "Краси" :) Постави като коментар тук снимката, заедно с описание на рецептата към нея. На 16 октомври може да си един от 10-те спечелили умния часовник!

В този конкурс участват всички видове продуктови разфасовки от асортимента на Фабрика за майонеза „Краси”.

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, като коментар на първата публикация на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/. В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие. Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси”, и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

“Консул” ООД не носи отговорност за снимки, които не са авторски.

Наградите в Конкурса са следните: 10 броя SMART WATCH DIVA SM1217S

Тегленето на наградите ще се проведе на 16.10.2017 г в 14:00 ч. Обявяването на победителите ще се направи на 16.10.2017 г. до 17:00 ч. Наградите ще се определят на случаен принцип, чрез жребий, посредством компютърен софтуер. От базата данни на участниците, взели участие в играта и отговарящи на условията, описани по-горе, ще бъдат изтеглени 10 /десет/ печеливши, които ще получат обявените награди. Наградите са надлежно описани в т. 6.1. от настоящите правила на конкурса.

Изтеглените победители ще бъдат уведомени с лично съобщение и/или с коментар под тяхната публикация на стената на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg на 16.10.2017 г. до 18:00 ч. Те ще имат 10 дни от датата на коментара, до дата 26.10.2017 г. 18:00 ч., за да изпратят на лично съобщение до страницата на Майонеза „Краси” своите данни (име, адрес, телефонен номер) за предоставяне на наградата.

От страна на Организатора ще бъдат направени всички усилия за свързване с печелившите, но отговорност за проверяване на наградите носят и самите участници.

Крайният срок за заявяване на претенции за награда е 10 дни след обявяването на победителите или до 26.10.2017 г. 18:00 ч. Организаторът не носи отговорност за непоискани награди и в случай на наличие на такива, те остават при организатора.

Доставката на наградите ще се осъществи в 14-дневен срок от датата за крайно получаване на данните от всички спечелили, а именно от 27.10.2017 9:00 ч. до дата 10.11.2017 г. 18:00 ч. 

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара