Спечелете 10 шоколада Lindt Excellence


Краен срок - 31 октомври 2017

След клик върху бутона „Участвай!”, отворете произволен EXCELLENCE ромб и вижте вашата късметлийска EXCELLENCE комбинация – тъмен шоколад и напитка, допълнени с късметче-изненада за настроение!

Натиснете бутон „Сподели” , настройте опцията за видимост на публикацията на стената ви, според предпочитанията си и публикувайте на стената си, за да участвате в томбола за 10 шоколада Lindt Excellence.

Всеки един профил участва само веднъж, но има възможност да отвори всички ромбове и да се запознае и с останалите вкусове и късметчета на Lindt EXCELLENCE.

Период на играта: 01-31 октовмри 2017.

На 01 ноември: теглене и обявяване на 10 печеливши имена на стената на страницата на Lindt във Facebook и на официалната страница www.lindt.bg

Забавлявайте се и късмет!

С лансирането на шоколада Lindt Excellence 70% през 1989, Майсторите на шоколадите Lindt променят дефиницията за изкуство при производството на шоколад. Такова високо съдържание на какао изисква не само най-хубавите висококачествени какаови зърна, но и истинско майсторство при селектирането, печенето, разбъркването и регулирането на температурата. Тайната е във владеенето на всички стъпки от процеса на правенето на шоколад и в създаването на отличителни вкусови профили - преживяване, провокиращо и петте сетива на истинските ценители!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара