Спечелете продукти за 200 лв. и направете страхотно парти


Краен срок - 12 ноември 2017

БЪДЕТЕ ЗВЕЗДАТА НА ВЕЧЕРТА ЗА ВАШИТЕ ГОСТИ!

Споделете с нас какви са вашите идеи за една незабравима вечер и по-точно: колко човека бихте поканили на гости и каква вечеря бихте им приготвили. Може да спечелите 200 лв. под формата на продукти за вашето парти, като нашия екип ще бъде до вас, за да ви помогне и улесни.

За да участват в кампанията, участниците трябва да се регистрират в специално създаденото приложение на facebook страницата на Russell Hobbs, на адрес: www.facebook.com/RussellHobbsBG, в рамките на периода на кампанията, посочен в чл. 1.1.

Участниците трябва да предоставят 2 имена и актуален имейл адрес и да споделят като коментар какви са техните идеи за едно незабравимо празненство – колко човека биха поканили, каква вечеря биха им приготвили: брой и вид ястия и с какво биха изненадали своите гости. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж. За валидно участие се счита всяка регистрация, която не копира напълно данните вече предоставени от друг участник – две имена и имейл адрес.

Russell Hobbs си запазва правото да изключва участниците, които нарушават тези „Общи условия за участие и информация защита на личните данни” или се опитват да манипулират кампанията с технически средства. В случай на изключване от кампанията, участниците също ще бъдат лишени от правото на получаване на награда или, ако вече са получили награда, ще трябва да възстановят нейната парична равностойност.

Наградата е хранителни продукти на стойност 200 лв.

Печелившият ще бъде изтеглен на томболен принцип от служител на „Грей България” ООД на 13.11.2017 г., а името му ще бъде публикувано на facebook страницата на Russell Hobbs на адрес www.facebook.com/RussellHobbsBG.

Печелившият ще бъде уведомен, че печели, посредством имейл на посочения по време на регистрацията имейл адрес и/ или чрез лично съобщение във facebook на 13.11.2017 г. Организаторът ще изиска от печелившия да предостави актуален телефонен номер, точна информация за датата и мястото на провеждането на желаното от него събитие, точния брой гости, които планира да покани, както и менюто, което планира да поднесе и точните съставки, които ще са му необходими. Печелившият ще разполага с 5 работни дни, за да предостави тези данни.

Печелившият се съгласява, че екип на организатора ще присъства по време на събитието и ще се включи в приготовлението на ястията и посрещането на гостите.

Печелившият се съгласява, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, които организаторът ще използва за бъдещи рекламни кампании.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара