Отговори и спечели награди от Handy


Краен срок - 13 юни 2017

Участвай в най-новата ни наградна игра! 🎲🏆

Ела на www.handy.bg и виж седмичния Handy въпрос! Намери на сайта ни верния отговор и го напиши тук във фейсбук страницата ни, в коментар под този пост!
Отново раздаваме награди и правим лицата щастливи!🎁🌞

Всяка седмица един от коментиралите на томболен принцип печели 50 лева отстъпка при онлайн покупка на #мобилен телефон от www.handy.bg, а друг късметлия получава страхотна раница и плажна хавлия! ⚓

Наградените ще бъдат обявявани в коментар под поста.

Всеки участник в Кампанията има правото да участва неограничен брой пъти в Периода на Кампанията.

НАГРАДИ В КАМПАНИЯТА :

а. 3 (три) броя ваучера за50 лв. отстъпка при онлайн покупка на мобилен телефон по избор на стойност над 300 лева, който не е в промоция в момента на покупката;

б. 3 (три) броя раници и 3 (три) броя плажни хавлии;

* Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да раздава в Периода на Кампанията (извън обявените по-горе Награди и независимо от тях) и поощрителни награди на участниците.

Наградите от Кампанията ще бъдат седмични, като всяка седмица ще се теглят на случаен принцип двама печеливши участници от всички участници, отговорили правилно на седмичния въпрос съгласно Механизма на Кампанията.

На печелившите двама участника от седмичния въпрос ще бъдат раздадени следните награди :

- първи печеливш седмичен участник : 1 бр. ваучер за50 лв. отстъпка при онлайн покупка на мобилен телефон по избор на стойност над 300 лева, който не е в промоция в момента на покупката;

- втори печеливш седмичен участник : 1 бр. раница + 1 бр. плажна хавлия;

В деня на изтегляне на печелившите участници, до 18.00 ч. FacebookID-тата им ще бъдат обявени от Организатора на фейсбук страницата му, като спечелилилият ваучер с отстъпка участник ще трябва на „лични съобщения“ във фейсбук да уведоми Организатора за избрания продукт, за който иска да ползва отстъпката от електронния магазин на Handy, а и двамата печеливши участници трябва на „лични съобщения“ във фейсбук да уведомят Организатора за контактите за връзка с него и изпращане на продукта (три имена, телефон за контакт и адрес за доставка на продукта) в случай, че не желаят да получат наградата си в някой от търговските обекти на ХЕНДИ на територията на РБългария. Спечелилите Седмична награда участници се определя чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на ХЕНДИ и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него. Резервни участници не се теглят.

Наградата „Ваучер за50 лв. отстъпка“ при онлайн покупка на мобилен телефон по избор на стойност над 300 лева, който не е в промоция в момента на покупката“ може да се ползва само лично от регистриралия се участник, само за покупка на мобилен апарат на стойност над 300 лв., който не е в промоция към датата на покупката, само за покупка от електронния магазин на ХЕНДИ на адрес : www.handy.bg, и само в двуседмичен срок от датата на тегленето на Наградата.

Наградите може да бъдат получени от спечелилите участници най-късно в двуседмичен срок от датата на теглене на Наградата и обявяване на имената на печелившите участници на фейсбук страницата на Организаторав избран от участника търговски обект на ХЕНДИ на територията на РБългария, Централния офис на Организатора в гр. София, бул. “Андрей Ляпчев” 54 или по куриер за негова сметка. Времето, мястото и начина на получаване се уточняват при осъществяване на контакт с печелившия Участник.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара