Спечелете 2 кюлчета-медальон "Талисман" от паладий


Краен срок - 31 май 2017

Изненади за абитуриенти от паладий. Публикувай като коментар под поста твоя снимка от бала и можеш да спечелиш талисман от Fibank Gold&Silver. Двете снимки (една на дама и една на господин), получили най-много харесвания, ще бъдат наградени.

Спечели паладиево кюлче-медальон "Талисман" Вселена или паладиево кюлче-медальон "Талисман" Любов, като се включиш в играта на нашата Facebook страница.

Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook. На 23 май 2017г. ще бъде публикуван пост, в който са обявени правилата на играта „Талисман от Fibank Gold&Silver“. Всеки потребител, включил се с коментар под поста, в който изпраща своя снимка от абитуриентския си бал, участва за томболата. Желаещите могат да се включат до 31 май 2017г, включително.

Един и същ потребител може да участва еднократно, като публикува само една своя снимка под поста за играта, на която присъства самият той. В случай че един и същ потребител публикува няколко снимки, същите се считат за едно участие, като участникът ще бъде включен в тегленeто за спечелване на наградата. Снимки, на които участниците са с непредставителен външен вид, няма да бъдат допускани за участие и ще бъдат премахвани от модератора.

Наградите са:
· 1 бр.паладиево кюлче-медальон "Талисман" Вселена
· 1 бр. паладиево кюлче-медальон "Талисман" Любов

На 1 юни 2017 г. ще бъдат изтеглени двама печеливши участника, една дама и един господин. Печелившите ще бъдат избрани на базата на най-много събрани „Харесвания“ (Likes) измежду всички, включили се в играта в определените срокове и спазили условията на участие. Дамата с най-много харесвания на своята публикувана снимка (на която присъства лично) ще получи паладиево кюлче-медальон "Талисман" Любов, а господинът, също събрал най-много харесвания на своята публикувана снимка (на която присъства лично) – ще получи като награда паладиево кюлче-медальон "Талисман" Вселена.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявявани в деня, в който е извършено тегленето, на Facebook страницата на „Първа инвестиционна банка“ АД (https://www.facebook.com/Fibank).

Ангажимент на печелившите е да се свържат с Fibank, като изпратят лично съобщение на следния адрес https://www.facebook.com/Fibank/, като посочат трите си имена и телефон за контакт, за да бъдат уточнени детайлите по получаване на наградата.

Получаването на наградата се удостоверява с Приемо-предавателен протокол, като към него се предоставя и подписва от спечелилия участник и служебна бележка за доходи от други източници по чл. 35 от ЗДДФЛ, в съответния офис, където печелившият е заявил, че желае да получи наградата).

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара