Спечелете 7 дневна ваканция за двама в Дубай


Краен срок - 2 декември 2016

Лято 2017 ще започне през януари... с Радио ENERGY и...

ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция!

Този януари Радио ENERGY ще изпрати двама от вас на почивка в Дубай! Кажи ни с кого искаш да отидеш в Дубай, като се регистрираш.

След това и двамата очаквайте обаждане с въпроса: Кое радио слушате?

Ако и двамата отговорите с Радио ENERGY, имате шанса да започнете новата година по-топло от всякога… в Дубай!

ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция се случва със съдействието на Марбро Турс - 27 години далечни и екзотични почивки и пътешествия!

Мечтаете за перфектната почивка или екскурзия? Марбро Турс ще се погрижи, за да сбъднеш тази мечта. Дали пътешествие до далечна страна или сити брейк, морска ваканция или бизнес пътуване, Марбро Турс има подходящите отговори за всички Ваши желания. За да намирате винаги Вашата мечтана почивка. Резервирайте онлайн или се консултирайте с екипа на Марбро Турс в офисите в София, Пловдив и Варна.

27 години Марбро Турс – туроператор на годината!

Желаещите да участват в «ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция», трябва да се регистрират в сайта на Радио ENERGY www.radioenergy.bg. Те трябва да попълнят полетата: Име и фамилия, възраст, град, e-mail, телефон за връзка, Име и Фамилия на приятел, с когото искат да отидат на екскурзия в Дубай, телефон на същия този приятел. След постъпването на ригистрационните данни, от всички регистрирани, всеки делничен ден, в рамките на играта се теглят по 20 участника.

Оторизиран представител на Радио ENERGY ще се обади в рамките на играта на изтеглените 20 ретистрирани участници от всеки ден, както и на регистрираните приятели на изтеглените регистрирани участници и ще ги попита: „Кое радио слушате?”. Ако и двамата – регистрираният участник и неговия приятел отговорят: Радио ENERGY, попълнилият формата за регистрация участник попада в списък, от който в края на промоцията, чрез жребий ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели 7 дневна ваканция за 2-ма в Дубай.

Наградата включва:

-  Двупосочен самолетен билет София-Дубай–София
-  Летищни такси
-  Чекиран багаж до 20 кг
-  Един брой ръчен багаж до 7 кг с размер 56/45/25 см
-  Трансфер летище−хотел−летище
-  5 нощувки със закуски в избрания хотел
-  Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
-  Mедицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро
-  Обслужване на място от лицензирани екскурзоводи на български език
- Водач от Марбро Турс

Наградата НЕ включва:

-  Екскурзиите (опциите) срещу допълнително заплащане
-  Разходи от личен характер
- Такса „Туристически Дирхам” в Дубай  -  заплаща се задължително и лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва:

- 5.50 USD за хотели 5*,
- 4.50 USD за хотели 4*,
- 3.00 USD за хотели 3*

Регистрацията в www.radioenergy.bg не гарантира обаждане от страна на радиото.

Наградата не може да се разменя за левовата й равностойност. Дестинацията не може да бъде по избор. Регистрацията за участие е напълно безплатна.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара