Спечелете iPhone 7 32 GB


Краен срок - 20 ноември 2016

Наградa: 1 брой iPhone 7 32 GB

За да участвате в томбола на лотариен принцип за спечелването на награда, трябва да сте над 18 години и да направите следното:

Да влезете на интернет страницата на Играта

Да се регистрирате с Вашето име, презиме, фамилия, телефон и имейл адрес. С регистрация за участие, потвърждавате, че сте съгласни с настоящите правила и условия на кампанията. Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес. След финализиране на регистрацията участникът получава потвърждение чрез e-mail за това.

С всяка регистрация, която отговаря на условията на точка 7.1, участникът участва в играта и има шанс да спечели Награда iPhone 7 32 GB. посочена в т.12 по-долу.

След приключване на играта ще бъде проведена томбола за определяне на един спечелил участник, който ще спечели наградата; В томболата на лотариен принцип участват всички валидни регистрации, отговрящи на условията на точка 7.1 , ще бъде изтеглен един участник, който печели Награда iPhone 7 32 GB

Спечелилият участник е длъжен да се яви лично за получаване на наградата в срок до 10 дни след изпращането на имейл от организатора, указващ че участникът е спечелил и посочване на обект на Организатора на територията на гр. София, където да представи имейла изпратен от организатора (разпечатан или на мобилно устройство), пред управител на един от търговските обекти на Фантастико и представители на организатора, в гр. София. Преди да получи награда печелившият участник се идентифицира с лична карта. При несъответствие между имената на регистрацията и тези от личната карта, опит за манипулация на имейла или съмнение за други злоупотреби, участникът е дисквалифициран и се провежда нова томбола за определяне на нов печеливш участник.

Участието в Играта не е обвързано с покупката на стока и/или услуга, нито се предоставя залог под каквато и да е форма.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара