Спечелете всеки ден слушалки Sony, USB памет и бутилка за цитруси


Краен срок - 12 декември 2016

Желаещите да участват в Играта трябва да се регистрират на www.speedypost.bg/apspromo и да попълнят следните полета със задължителна информация:

    Име и Фамилия;
    Мобилен телефон;
    Имейл адрес;
    Парола;
    Както и да декларират, че имат навършени 18 години и приемат Официалните Правила на Играта.

Потребителят избира дали да се съгласи да получава рекламни съобщения от Организатора в периода на Играта, както и след нейния край.

Участието в Играта не изисква покупка на услуга на Спиди.

След регистрация в микросайта потребителят получава своя код за деня. След като въведе кода във виртуалната Автоматична пощенска станция на сайта, веднага разбира дали печели награда или „късметче“ (кратко послание с текст). В случай, че потребителят получи „късметче“, той не печели награда този ден. Потребителят може да участва в Играта всеки ден, но еднократно, като въвежда във виртуалната Автоматична пощенска станция само по един код, генериран от системата. Всеки печеливш е длъжен да обяви как ще получи наградата си, като избере една от следните опции:

    1 Да получи наградата си от Автоматична пощенска станция /АПС/ на Спиди;
    2 Да получи наградата си от офис на Спиди.

Всеки ден трима участници в Играта печелят награди. Механизмът за раздаване на награди е описан в Раздел 5.

Наградите ще бъдат доставени до Автоматична пощенска станция /АПС/ или до офис на Спиди, избрани и посочени от печелившия на сайта. При избор на Автоматична пощенска станция /АПС/ наградата трябва да бъде получена в срок от 48 часа след получаване на уведомителен SMS от Спиди. След изтичане на този срок наградата ще бъде пренасочена до офис на Спиди. Ако наградата не бъде потърсена в срок от 7 работни дни след получаване на уведомителен SMS от Спиди, печелившият губи правото си да я получи.

Всеки ден през периода от 08.11.2016 г. до 12.12.2016 г. всеки от трима участника в Играта, въвели своя код за деня във виртуалната Автоматична пощенска станция, ще спечели на случаен принцип една от трите типа предметни награди - Бутилка с инфузер за цитруси, Стерео слушалки Sony или Памет USB 3.0 Transcend 16 GB. Печелившите участници ще бъдат избрани посредством електронен жребий на случаен принцип.

Имената на печелившите ще бъдат обявявани в рамките на 24 ч. на сайта на Играта www.speedypost.bg/apspromo и на Facebook страницата Спиди Поща https://www.facebook.com/speedypostbg/?fref=ts, след като участниците са били изтеглени в рамките на електронния жребий на случаен принцип.

Пример: Изтеглените за 08.11.2016 г. печеливши ще бъдат обявени на 09.11.2016 г.

Ако Организаторът не може да осъществи контакт с участника в рамките на 2 дни, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата.

Наградите в Играта са, както следва:

1 тип: Стерео слушалки Sony;

2 тип: Памет USB 3.0 Transcend 16 GB;

3 тип: Бутилка с инфузер за цитруси.

Всеки ден през периода на Играта се тегли по една награда от всеки тип.

Пример: На 08.11.2016 г. ще бъдат изтеглени 1 бр. Стерео слушалки Sony, 1 бр. Памет USB 3.0 Transcend 16 GB и 1 бр. Бутилка с инфузер за цитруси.

Всеки участник може да спечели само по една награда от тип за целия период на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара