Спечелете 10 дизайнерски чанти и 150 комплекта Savex


Краен срок - 18 декември 2016

За участие в Играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт “Savex” или друг продукт на Организатора.

За да участва в Играта, участникът трябва да влезе в уебсайта на Savex, където ще трябва да събере разхвърляните в спалнята дрехи, в рамките на предоставените му 30 /тридесет/ секунди.

След изтичане на времето, автоматично се отваря нов прозорец, който дава възможност да се играе отново или да се премине към регистрационната форма. В нея участникът следва да въведе следните данни: име и фамилия, телефонен номер, e-mail. Под регистрационната форма ще бъде поставено поле, в което участникът трябва да отбележи съгласието си с Правилата на Играта. Всеки потребител има право да участва само един път в Играта, с един мобилен номер и e-mail адрес.

След изтичане периода на Играта, на 18.12.2016г., ще бъдат изтеглени 160 участника измежду всички регистрирали се участници. Изтеглените участници печелят една от наградите описани в т. 7.1. от настоящите правила. Печелившите Участници се теглят автоматично, на случаен принцип, чрез специално разработен за нуждите на Играта софтуер, в присъствие на член от екипа на Изпълнителя и Организатора. Печелившите по настоящата точка, се обявяват в срок до 5 работни дни от тегленето по предходното изречение на уебсайта на играта, в подраздел „Печеливши“. Всички печеливши в рамките на 5 дни след проведеното теглене ще получат SMS на мобилния номер, който са посочили при регистрацията си в играта с информция за спечелена награда и информация за начин на получаване на наградата си. В срок от 14 работни дни от получаване на съобщението по предходното изречение, спечелилият участник следва да се обади на посочения в съобщението телефонен номер, за да остави данни за доставка на спечелената от него награда (три имена, адрес и телефон за връзка).

Наградите ще бъдат доставени до печелившите участници чрез куриер, за сметка на Организатора, на посочен от тях адрес, до 30 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на данни за доставка, съгласно т. 5.2. от настоящите правила. Наградата може да бъде получена лично от печелившия или от негов законен представител. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия.

Наградите на спечелили участници, но не спазили 14-дневния срок, посочен в т. 5.2. от настоящите правила, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез допълнителна томбола, между останалите участници в срок, не по-късно от 18.02.2016г.

Наградите в Играта са както следва:

    Дамска чанта (черна) – 10 бр.

    Комплект прах за пране Savex (2kg.) и омекотител Savex Soft (1l) – 75 бр.

    Комплект течен перилен препарат Savex (1,3l) и омекотител Savex Soft (1l) – 75 бр.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара