Спечелете цялостна терапия PRO|FIBER на стойност 229 лв.


Краен срок - 23 ноември 2016

Спечели процедура за възстановяване на косата PRO|FIBER + пълен комплект продукти от подходящата за твоята коса серия PRO|FIBER от L’Oréal Professionnel!

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да регистрирате участието си (“Основно Участие”).

Участници с нерегистрирано Основно Участие няма да участват в Тегленето. Можете да спечелите бонус участия в Играта (“Бонус Участия”) като препратите страницата на Играта на приятел над 18 годишна възраст, следвайки инструкциите за бонус участия, които се появяват на екрана след като заявите Вашето Основно Участие, както и в имейла за регистрация. За да получите Вашите Бонус Участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 5 Бонус Участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. За да бъдат валидни, всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: процедура PRO|FIBER плюс изсушаване със сешоар в сертифициран салон PRO|FIBER на територията на България и пълен комплект продукти от подходящата серия PRO|FIBER за грижа у дома. Наградата не включва транспорт до и от салона, в който ще се извърши процедурата. Максимална парична стойност на наградата: 229 лв.

Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около 13:00 ч. на 23 ноември от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Печелившият ще бъде уведомен по имейл в рамките на 1 ден след Тегленето, с молба да потвърди желанието си да получи наградата, както и да предостави личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтегленият печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 3 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия. Покана за получаване на наградата ще се връчи от представител на Л’Ореал България в рамките на 7 дни след получаването на личните данни на печелившия, заедно с писмено потвърждение за желанието му да получи наградата. Наградата ще бъде присъдена на място и в час, които ще бъдат допълнително уточнени в кореспонденцията с представителя на Л’Ореал България.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара