Спечели бутилка от класиката Jameson Crested Ten


Краен срок - 28 ноември 2016

Jameson Crested Ten е нашето първо бутилирано уиски. Тази легенда вече пътува към България в нова бутилка и с нов етикет, но със същия перфектно балансиран вкус. Самият Джим Мъри определя този изтънчен бленд като "уиски с голям финес".

Сега една от тези 100 бутилки Jameson Crested Ten може да бъде твоя. Открий на нашата стена поста със снимка на новия облик на уискито, сподели го на твоята стена и може да бъдеш един от 5-те щастливци, които ще получат бутилка от класиката Jameson Crested Ten.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки: Да сподели на своята стена пост-видео с уиски Jameson Crested от дата 10.11.2016, публикувано на стената на Jameson Irish Whiskey (BG)

В края на играта организаторът ще избере петима от споделилите поста. Наградата за всеки един от печелившите е бутилка Jameson Crested Ten 700ml.

На 29.11.2016 организаторът ще се свърже с печелившите. Печелившите трябва да се свържат обратно с организаторите като изпратят лично съобщение до страницата https://www.facebook.com/Jameson.Bulgaria/ до 10.12.2016.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара