Спечелете всяка седмица марков японски принтер RICOH


Краен срок - 15 декември 2016

От 21 ноември до 15 декемри Стартер ще даде възможност на четирима слушатеи да спечелят марков японски принтер RICOH от Вали Компютърс! За да спечелиш, следи всеки понеденик, сряда и петък в официалната страница на Стартер във фейсбук и  отговори правилно на въпроса свързан с принтерите RICOH! Всяка седмица един от всички, дали верен отговор като коментар под поста във фейсбук, съдържащ въпрос и снимка свъразни с играта, ще спечели наградата - принтер от реномираната марка!

Компанията RICOH е основана на 06.02.1936 в Токио. Днес, Ricoh достига до $21 милиарда годишни продажби през 2008/2009 и има повече от 108,500 служители в над 150 страни.

През 1981 е представена първата Ricoh копирна машина на европейския и северно-американски пазари. Днес Ricoh е ключов участник на глобалния ИТ пазар, със съвременни хардуерни и софтуерни решения, за управление на печата. Продуктите и услугите на Ricoh всъщност създават допълнителни печалби за потребителите, като подобряват организацията на документо-потока в офиса. По този начин Ricoh помага на своите клиенти да осъществят идеите си.

Продукти с марка RICOH може да намерите в мрежата на „Вали Компютърс“ -  лидер с 25 годишно присъствие на пазара на информационните технологии с доказана коректност и лоялност.Фирмата е директен вносител и дистрибутор на 95% от продуктите на международно признати марки,  които предлага в широкото си портфолио. Осигурява национално покритие, чрез седем офиса в страната (два от които в София), отлично организирана логистика със собствен транспорт, компетентен търговски екип, качествена сервизна поддръжка, модерен логистичен и търговски шоурум в гр. Велико Търново на площ от 10 хил. кв м.

От 21 до 25 ноември може да спечелите лазерен принтер SP150

Наградата във втората седмица от играта, между 28 ноември и 2 декември, е принтер
МФУ SP150 SU

Ако участвате в третата седмица от играта, между 5 и 9 декември, може да спечелите принтер SP213 SFNW

Цветен мрежов принтер RICOH GelJet SG3110DN е наградата в последата седмица от играта, между  11 и 15 декември.

Имената на победителите ще бъдат анонсирани в ефира на БГ Радио и в официалната страница на Стартер във Фейсбук.

Искаш да си на ниво…използвай принтери RICOH! Преснимай, сканирай, печатай и знай ще си победител май, защото с марката RICOH ще си винаги номер 1!


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. даниела иванова николова25 ноември 2016 г. в 9:23

    ЯПОНСКА МАРКА Е,А НАГРАДАТА Е СУУУУПЕР!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара