Спечелете 55-инчов телевизор Philips 901F


Краен срок - 2 декември 2016

Спечели 55-инчовия телевизор Philips 901F 4K OLED и изживей филмите по нов начин.

Филми, игри, YouTube, приложения (ами Android е все пак) музика... всичко изглежда по един наистина нов и различен начин на екрана на Philips 901F, първия 4K OLED телевизор с уникалния (да, нито един друг производител го няма) Ambilight.

Какво по-подходящо за награда в ECA 2016? Именно на 55-инчовия 4К OLED екран на 910F, който има едно от най-доброто черно, което сме виждали, може би ще гледате следващия касов филм?

Представете си новия "Междузвездни войни", Космоса, корабите, лазерните мечове... ще ги видите както никога досега!

HiEnd Entertainment Awards 2016–2017 включва две паралелни, но независими едно от друго гласувания – Продукт на годината (Entertainment Product Awards – ЕРА) и Съдържание на годината (Entertainment Content Awards – ECA). Всеки потребител може да участва само в едното или и в двете гласувания. Участието във всяко от гласуванията е еднократно. Двете гласувания имат отделен награден фонд и гласувалият се записва в томболата само за това, в което е участвал.

В гласуването участват всички физически лица, които са дали своя вот с натискане на бутона „Избери“ във всички категории на ЕРА и/или ЕСА и са попълнили коректно изискваните лични данни. Участието в томболата/ите е възможно само след предоставянето на тази информация. С попълването й името на участника автоматично се добавя в списъка за финалната томбола на съответния конкурс, в който е гласувано, а подадената информация се записва в базата данни на съответния подсайт – еpa.hicomm.bg или eca.hicomm.bg.

Всички участници и евентуални победители приемат и трябва да спазват условията, наложени от Организатора с настоящия регламент. Неспазването на тези правила може да доведе до изключване на участника или евентуалния победител. Всякакви опити за неоторизиран достъп до играта, базата данни с участници или опити за използване на дупки в сигурността на уеб браузърите с цел облагодетелстване ще доведат до незабавната дисквалификация на участника.

НАГРАДИ

За гласуването за Продукт на годината (ЕРА):
1 брой смартфон Samsung Galaxy S7 edge заедно с 1 брой Samsung Gear 360

Тегленето на наградите ще се извърши в срок до 10 работни дни след приключване на гласуванията. Спечелилите награди ще бъдат уведомени на посочения от тях електронен адрес и по телефона, с който са се регистрирали. Списъкът със спечелилите ще бъде публикуван и на сайта: www.hicomm.bg.

За получаването на награда участникът се идентифицира с лична карта, а когато наградата се получава с пълномощно, приносителят представя копие от нотариално заверено пълномощно, оригинал за справка и лична карта. Ако спечелилият участник не е навършил пълнолетие, наградата се получава от родител,настойник или попечител с лична карта и документ, удостоверяващ родствената им връзка – акт за раждане на ненавършилия пълнолетие, съответно представителната им власт – акт за назначаване на настойник/попечител.

Всички награди следва да бъдат изискани и получени в срок не по-късно от 1 календарен месец след приключване на гласуването. Ако награда бъде неполучена и/или непотърсена съгласно предвиденото в този раздел, същата се губи от спечелилия я участник. Не се предвиждат замени на спечелените награди с парична равностойност.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара