Спечелете преса, сешоар или маша PROluxe


Краен срок - 30 ноември 2016

За да участват в конкурса, участниците трябва да качат снимка на своя 24-часова прическа и да отговорят на въпроса „Коя прическа бихте искали да задържите за 24 часа?“, като също така предоставят своето име, фамилия, дата на раждане и и-мейл на следния адрес във facebook приложението на Remington в рамките на периода, посочен в чл. 1.1.

Всеки участник може да участва в конкурса само веднъж.

Всички снимки и съдържание ще се проверяват от „Спектрум Брандс България” ЕООД и „Грей България” ЕООД преди те да се публикуват онлайн. „Спектрум Брандс България” ЕООД и „Грей България” ЕООД си запазват правото да изтрият снимките или отговорите, които са с неподходящо съдържание – например расистко, вулгарно, порнографско, рекламно или такова, което подтиква към насилие, както и снимки и отговори, който нарушават приложимото право или правата на трети страни (марки, лога, запазени търговски марки и др.). Участниците, които са подали такова съдържание ще бъдат изключвани от кампанията и то няма да бъде публикувано.

Наградите са 1 бр. преса за коса Remington PROluxe S9100 (за снимката с най-голям брой харесвания), 1 бр. сешоар за коса Remington PROluxe АС9140 (за снимката на второ място по брой харесвания) и 1 бр. маша за коса Remington PROluxe Ci9132 (за снимката на трето място по брой харесвания).

Печелившите ще бъдат определени на базата на най-големия брой харесвания на качените от всеки от участниците снимки на 01.12.2016 г., а имената на печелившите ще бъдат публикувани на facebook страницата на Remington на адрес www.facebook.com/BG.Remington.

Печелившите ще бъдат уведомени, че печелят посредством лично съобщение във facebook или чрез и-мейл до 06.12.2016 г.

Организаторът ще изиска от печелившите да предостави три имена, точен адрес за доставка на наградата и телефон за контакти. Печелившите ще разполагат с 10 работни дни, за да предоставят тези данни. Наградата ще бъде доставена не по-късно от 30 работни дни след изпращане на данните от страна на печелившия.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара