Спечелете 30 таблета Lenovo от майонеза "Краси"


Краен срок - 14 ноември 2016

СПЕЧЕЛИ НОВ ТАБЛЕТ С ИГРАТА НА МАЙОНЕЗА "КРАСИ"!

Трябва само да се отдадеш на любимото си кулинарно занимание и да го споделиш с нас!

Лесно е, ето и правилата:
Сготви някоя от любимите ти рецепти с майонеза;
Снимай готовото ястие и опаковката на майонеза "Краси", с която си го приготвил;

Качи снимката на стената на майонеза "Краси" във Facebook в периода от 1 до 14 ноември 2016 г. като напишеш своите имена, името на ястието и рецептата;

Стискай палци, за да бъдеш един от 30-те щастливци, които ще спечелят нов таблет Lenovo!

През периода на провеждане на Конкурса желаещите да участват трябва да качат авторска снимка на свое ястие, приготвено с майонеза „Краси”, на стената на Фейсбук страницата на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg/. В снимката трябва да присъства опаковката на използваната Майонеза „Краси”. В описанието към снимката потребителите трябва да напишат рецептата на показаното ястие. Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки на ястия, приготвени с Майонеза „Краси”, и да участва за една от обявените награди. Колкото повече са участията на един потребител с различни рецепти, толкова повече се увеличава шансът му да спечели награда, като участва в тегленето на наградите с всяка отделна своя рецепта.

Наградите в Конкурса са следните: 30 броя Таблет Lenovo TAB 3 7 ESSENTIAL ZA0R0018BG.

Тегленето на наградите ще се проведе на 15.11.2016 г в 10:00 ч. Обявяването на победителите ще се направи на 15.11.2016 г. до 12:00 ч. Наградите ще се определят на случаен принцип, чрез жребий, посредством компютърен софтуер.  От базата данни на участниците, взели участие в играта и отговарящи на условията описани по-горе, ще бъдат изтеглени 30 /тридесет/ печеливши, които ще получат обявените награди. Наградите са надлежно описани в т. 6.1. от настоящите правила на конкурса.

Изтеглените победители ще бъдат уведомени с лично съобщение и/или с коментар под тяхната публикация на стената на Майонеза „Краси” на адрес https://www.facebook.com/krassi.bg на 15.11.2016 г. до 13:00 ч. Те ще имат 10 дни от датата на коментара, до дата 25.11.2016 г. 18:00 ч., за да изпратят на лично съобщение до страницата на Майонеза „Краси” своите данни (име, адрес, телефонен номер) за предоставяне на наградата.

От страна на Организатора ще бъдат направени всички усилия за свързване с печелившите, но отговорност за проверяване на наградите носят и самите участници.

Крайният срок за заявяване на претенции за награда е 10 дни след обявяването на победителите или до 25.11.2016 г. 18:00 ч. Организаторът не носи отговорност за непоискани награди и в случай на наличие на такива, те остават при организатора.

Доставката на наградите ще се осъществи в 14-дневен срок от датата за крайно получаване на данните от всички спечелили, а именно от 28.11.2016 9:00 ч. до до дата 12.12.2016 г. 18:00 ч.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара