Спечелете 10 чисто нови телевизора Samsung


Краен срок - 11 декември 2016

Тaзи есен най-гледаната музикална телевизия в България The Voice TV става на 10 години! Страхотен повод да раздадем 10 супер яки подаръка на най-верните ни фенове. Ако искате да се сдобиете с чисто нов телевизор Samsung, на който да гледате любимите си клипове по The Voice TV, е нужно съвсем малко усилие:

Отидете до най-близкия магазин на Техномаркет, намерете телевизора на The Voice TV, направете си супер усмихнато селфи през телевизора и ни пратете снимката през формата за участие долу. В поле "Коментар" съвсем нескромно ще си поискаме пожелание за рождения ден :)

На 12 декември малко след 10 часа по радио The Voice имената на всички участници, изпълнили условията, ще попаднат в жребий за 10 чисто нови телевизора Samsung, предоставени от нашите приятели “Техномаркет”.

The Voice TV си запазва правото да излъчва в програмата си, да публикува на сайта и във Фейсбук страницата снимки на участници с декларирана възраст над 18 години, както и техните пожелания. Ако не желаете снимката Ви да бъде показвана по телевизията, моля да го напишете изрично в поле "Коментар".

Някои от участниците ще бъдат заснети в магазините на Техномаркет и техните специални поздрави към The Voice TV и Техномаркет ще бъдат излъчени по The Voice TV.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на 12 декември под новината за играта в сайта TheVoice.bg. Екипът на The Voice ще се свърже с печелившите и ще ги информира за сроковете и начина на получаване на наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара