Спечелете луксозен уикенд за двама в Topola Skies Resort


Краен срок - 15 август 2016

Сподели своето място в България и спечели!

България е пълна с прекрасни кътчета, за чието съществуване никой дори и не подозира. Навсякъде около нас има безброй живописни местенца, които ежедневно подминаваме, забързани в своето сиво ежедневие. Нека заедно променим това!

Направи снимка на своето любимо място в България, сподели красотата му в GoGo.bg и спечели луксозен уикенд за двама в Topola Skies Resort ****.

Как да участвам ?

Направи снимка на своето любимо място в България. Това може да бъде красив пейзаж, живописна уличка, оживен площад, впечатляваща къща... Възможностите са почти неограничени! Качи своята снимка на адрес www.gogo.bg/spodeli-svoeto-miasto, като отбележиш мястото, където тя е направена. Ако твоето място не съществува в списъка, пиши ни на support@gogo.bg и ние ще го добавим. Харесай страницата на GoGo.bg във фейсбук - там ще бъдат публикувани временните класирания, както и всички резултати от играта.

Снимката трябва да бъде минимум 800 x 600 пиксела.
Снимката трябва да е на пейзаж от България. Възможно е да присъстват човешки фигури, но те не бива да бъдат на фокус, в едър план. Снимки, при които фокусът е върху хора, предмети или домашни любимци, няма да бъдат допускани за участие в играта.

За да бъде валидна заявката за участие, трябва да отбележиш точното място, което е заснето.
Можете да публикувате само снимки, които са направени лично от Вас.

Снимката не трябва да има запазени авторски права от трети лица. Отговорност за снимки, предмет на авторско право, носи участникът, който ги е публикувал.

Снимките, заглавията им или описанията към тях не бива да съдържат реклама.
GoGo.bg си запазва правото да дисквалифицира участници, които нарушават общите условия на играта.

С публикуването на снимката в конкурса се съгласяваш, че тя може да бъде използвана за целите на дизайна на уеб сайта www.gogo.bg

А как ще бъдат избрани победителите?

Разбира се - от публиката! За да подкрепиш любимата си снимка и да увеличиш шансовете ѝ да спечели, гласувай за нея на сайта и я сподели с всичките си приятели. Печели снимката с най-много гласове. Всеки посетител може да гласува само по веднъж за една снимка.

Най-важното на всяка игра, естествено, са наградите!
Авторът на снимката с най-висок резултат ще спечели луксозен уикенд за двама на морето, в Topola Skies Resort ****.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара