Спечелете видеокамера, 3 ютии и 10 чанти Dома


Краен срок - 5 август 2016

Приятели, сигурни сме, че всеки от вас познава поне един човек, който може да го разсмее по всяко време.Ние от Dома ви даваме възможност сега да му благодарите, а това може да ви донесе не само морална, но и материална награда :)

Харесайте страницата, харесайте и споделете играта и с коментар под този пост отговорете на въпроса: „Кой ви разсмива най-често у Dома“.

В коментара си добавете негова снимка и участвайте в томбола за 1 бр. видеокамера Easypix; 1 от 3 бр. ютии Power Star; и 1 от 10 платнени чанти с логото на Dома. Късметлиите ще изтеглим и обявим тук на 5-ти август.

За участие в играта е необходимо:
-да отговорите на въпроса „Кой ви разсмива най-често у Dома“, в коментар под комуникационното съобщение.
- да добавите снимка на този, който ви разсмива най-често у Dома, към коментара си.
- да харесате страницата.
- да харесате и споделите играта.

Печелят 14 (четиринадесет) участници, които са отговорили на въпроса „Кой ви разсмива най-често у Dома“ в коментар под комуникационното съобщение и са добавили снимка на този човек към коментара си.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип (електронен жребий) и имената им ще бъдат обявени на фейсбук страницата на DOMA на 05.08.2016г.

За периода на играта ще бъдат раздадени:
14 награди, включващи по 1 видеокамера Easypix, 3 ютии Power Star и 10 платнени чанти Dома.

Всеки печеливш има на разположение 5 работни дни, до 12.08.2016 г., включително, след обявяване имената на печелившите, за да изпрати имейл на организатора, на адрес: facebook@si-7.com, в който да предостави необходимите данни за доставка (три имена, адрес за доставка, телефонен номер). В противен случай наградата отива при първата резерва в реда на изтеглянето й.

Наградите ще бъдат изпратени по куриер на печелившите в рамките на 20 работни дни след обявяването на имената им, като печеливши във фейсбук страницата DOMA, до 02.09.2016 г., включително.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара