Спечелете епилатори, сешоари, преси, ароматозатори и още 15 000 награди


Краен срок - 10 август 2016

В периода от  28.07.2016г. до 10.08.2016г. включително ще се проведе нашата промоционална кампания „Летен празник“, чиито организатор е dm България ЕООД. Промоцията се провежда едновременно във всички 62 dm магазина на територията на Република България.

Участието в Промоцията е обвързано с покупка! В Промоцията могат да вземат участие всички лица, които в посочения период на провеждането й, са направили покупка в някой от dm филиалите на артикул/и от асортимента на съответния dm филиал, по свой избор, на стойност над 10 лева с ДДС. При всяка такава покупка на съответният клиент получава веднага на касата на магазина, в който прави покупката, скреч карта за участие в промоцията, която трябва да изтрие на място в магазина и има шанс да спечели една от над 15000 награди.

Предметните награди, предоставени от Организатора, могат да бъдат получени от печелившия участник от касиера в съответния филиал на dm, в който е направена покупката, веднага след изтриване на получената скреч карта и в съответствие с настоящите Правила. Според надписа, който открият на скреч картата, след изтриване на обозначеното за целта поле, участниците в Промоцията могат да получат една от следните награди: Продукт Грижа за тяло, Декоративна козметика, Продукт Грижа за уста, Туристическа опаковка, талон за 10% отстъпка, талон за 15% отстъпка, талон за 20% отстъпка, Препарат за съдове, Крем за ръце.

След изтриване на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис  „Участвай в томболата!“ и за да може да участва в томболата, то той трябва да попълни своите данни на гърба на получената скреч карта и да я пусне в определената за това урна в съответния магазин. Така участникът в Промоцията  участва в томболата за спечелване на  една от големите награди на Организатора, общо 50 бр., както следва:

1. Braun Епилатор EverSoft SE 1170 Deluxe – 10 бр.

2. Braun Сешоар-маша AS 720 LC-SC BK BOX - 5 бр.

3. Braun Преса за изправяне ESS/ST510 – 10 бр.

4. Braun Сешоар HD 510 MULTI BK BOX – 10 бр.

5. Airwick Ароматизатор Freshmatic Устройство с пълнител – 5 бр.

6. DONTODENT Акум. четка Active Profеssional – 10 бр.

Скреч картите ще бъдат налични на касите на всички магазини от магазинната мрежа на Организатора през целия период на Промоцията и ще се предоставят от касиера на всеки клиент, направил покупка на стойност над 10 лв. с ДДС в периода на тази Промоция.

Всеки клиент на dm България, който направи покупка на артикул/и по свой избор от целия асортимент на съответния dm филиал, на стойност над 10 лв. с ДДС, получава скреч карта на касата на магазина, която следва да изтрие веднага, на място в магазина, за да установи дали печели една от предметните награди, предоставени от Организатора или има възможност да участва в томболата за спечелване на една от големите награди на Организатора.

Лицето, получило скреч карта, трябва да изтрие съответното поле на картата на място в магазина. След изтриване на скреч картата, ако клиентът открие надпис на някоя от предметните награди на Организатора и за да може да получи наградата, той трябва да предаде картата на касиера, срещу което ще получи веднага на място от него съответната спечелена награда. Спечелилият участник няма право да заменя спечелената награда с паричната й равностойност и няма право да иска замяна на определената от касиера награда с друга награда от същата категория. Наградата се определя от касиера на магазина. Уточнява се изрично, че клиенти, спечелили предметни награди, не могат да участват със същата скреч карта в томболата за спечелване на големите награди.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара