Спечели чисто нов смартфон Moto G


Краен срок - 15 април 2016

Спечели чисто нов смартфон Moto G! Докажи ни, че си истински МОТО фен и все още пазиш любимата си Motorola в някой шкаф!

Публикувай в коментар под този пост снимка на свой стар Motorola телефон, напиши годината му на производство и може да спечелиш чисто нов Moto G. На този от вас, който качи модел с най-ранна година на производство, ще заменим "антиката" с модел от последно поколение.

Нека ровенето в прашното чекмедже започне сега!

Наградата представлява смартфон Moto G.

Печелившите ще бъдат обявени до 7 дни след приключването на играта.

За печеливш ще бъде определен участникът, споделил снимка на собствен модел Motorola с най-ранна година на производство. В случай, че има повече от един участник с модели от една и съща година, ще бъде взета предвид датата на производство. 

Избраните печеливши трябва да се свържат с Организатора посредством съобщение във Facebook на страницата на Lenovo Bulgaria в рамките на 1 (един) работен ден от определянето им. Ако печелившите не го направят, ще бъдат определени други печеливши. 

За да подтвърди участието си и получи своята награда, печелившият трябва да изпрати съобщение във Facebook в рамките на 1 (един) ден.

Утвърждаването на Печелившия ще се извършва само на базата на следните доказателства: Валиден Facebook профил, според данните записани в играта, както и лична карта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара