Спечелете сешоар, чанта, телефон и 25 броя книги


Краен срок - 5 май 2016

Домашно приготвеното ястие, шарените яйца и украса са синоними на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи по празниците. Имате ли си свои малки тайни за красиво боядисани яйца, приготвянето на вкусени домашни козунаци и традиционни ястия, създаването на празнична украса носеща уют в дома ви на Великден?

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, шарени яйца и украса, с които сте изненадали любимите хора за Великден.

Н А Г Р А Д И

Участниците в конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от Rozali.com. Те са: КОМПЛЕКТ СЕШОАР, ЧАНТА, СТАЦИОНАРЕН ТЕЛЕФОН И... 25 БРОЯ КНИГИ от ВАКОН, ИБИС, Колибри, Книгомания, ЕГМОНТ, Еднорог, ЕРА, ИнфоДар, AMG Publishing, Софтпрес, ЕМАС, УНИСКОРП.

В конкурса „Вкусна и шарена изненада за Великден“ могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 04 април до 5 май 2016 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти и идеи, придружен със снимки във формата по-долу.

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Великденски конкурс 2016" от 04 април до 5 май 2016 г. (включително).

На 11 май 2016 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Очакваме вашите кулинарни изненади и тайни за боядисване на яйца придружени със снимки.

Рецепти с копирано съдържание от други сайтове няма да бъдат допускани до участие в конкурса!
Печелившите ще бъдат уведомени чрез електронно писмо на посочения от тях имейл адрес за начина на получаване на наградата.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Внимание: Препоръчително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат конвертирани машинно, при което са възможни грешки.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара