Спечелете страхотна почивка за двама във Велинград и 2 награди по 100 лв.


Краен срок - 25 април 2016

Здравейте, приятели НетКредит вече е с нова визия и ново лого! А ние сме готови и да раздаваме награди.

На 05, 11 и 18 Април 2016 г. в 10:00 часа на стената на официалната Фейсбук страница на НетКредит ще бъдат публикувани постове, свързани с Играта –общо 3 поста за целия период. За да се включи в Играта, участникът трябва да отговори на въпроса, зададен в поста, като коментар под този пост. Всеки, който публикува отговор в рамките на периода на играта от задаването на въпроса, ще се счита за участник в Играта. Всеки участник участва в лотарията само с 1 отговор, публикуван като коментар под който и да е от трите поста, свързани с Играта.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 25.04.2016 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на трима участника, които печелят награда.

Първият ще спечели голямата награда: Почивка във Велинград за двама с включени закуски и вечери.

Останалите двама ще спечелят по 100 лв. от НетКредит

Участници, дали отговор, след изтичане на крайния срок за участие в Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

За да получат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата, имейл и телефон за връзка, като изпратят данните си в лично съобщение на официалната Facebook страница на НетКредит в 10 (десет) дневен срок.
Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Играта и за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Представител на организатора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставения от тях телефон за контакти и имейл за уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата в рамките на 2 (две) работни седмици след получаване на данните за контакт от печелившите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара