Спечелете уникален таблет IPAD MINI 3


Краен срок - 21 април 2016

След като отиде на посочената по-долу интернет страница, участникът следва първо да отговори на поставения въпрос, като има право да избере само един от посочените три възможни отговори.

След като отговори на поставения въпрос, участникът трябва да се регистрира за томболата, като за целта попълни регистрационната форма, в която трябва да посочи единствено име, фамилия, имейл и телефон за връзка. С попълването на регистрационната форма участникът приема настоящите Общи условия и се съгласява с тях.

Всеки участник има право да се регистрира за участие в Играта само веднъж, както и да участва веднъж за изтеглянето на наградата.

Участникът, който изпълни предходните условия и отговаря на изискванията на т.3 от настоящите Общи условия, ще участва в Играта, като печелившият участник се определя чрез томбола за спечелване на наградата.

Организаторът осигурява награда - „Таблет IPAD MINI 3“за един от всички участници в Играта.

Печелившият се определя на томболен принцп и ще бъде изтеглен и обявен на 25.04.2016г. на страницата на Играта, чрез посочване на имената, част от телефона и имейл адреса, предоставени от печелившия участник в попълнената регистрационна форма.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично печелившия участник. Публично се счита съобщението, публикувано в страницата на Играта. Лично се счита обаждане на посочения при регистрацията в Играта телефон или известяване на имейл адреса, подаден от участника при регистрация в Играта.

Печелившият участник следва да посети офиса на Организатора в гр. София, за да получи наградата си, в срок до 15 (петнадесет) работни дни от получаване на съобщението по т.5.3, но не по–късно от 30 (тридесет) работни дни от получаване на съобщението по т.5.3. При невъзможност да бъде осъществен личен контакт с печелившия участник срокът по предходното изречение се брои от датата на публикуването му в страницата на Играта.

Печелившият участник може да получи наградата си във всеки работен ден в часовете между 09:00ч. и 18.00ч. на следния адрес: гр. София, ул. "Славянска" №11, вх. В, ет. 3, офис 11. При получаване на наградата, печелившият участник се идентифицира с лична карта, като за връчването на наградата се съставя двустранен протокол, който печелившият участник се задължава да подпише, като условие за връчването.

Наградата се предава лично на спечелилия участник от представител на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара