Спечелете ваучер на стойност 300 лв. от JYSK


Краен срок - 20 април 2016

Запишете се за викторината, отговаряйте на нов въпрос всеки ден и можете да спечелите ваучер на стойност 300 лева, който да използвате в JYSK.

Преди 37 години отваря врати първият магазин JYSK, в Дания. От 1979 до сега тази инициатива прераства във верига магазини, общо 2 300 на брой, разположени в 41 страни. Ние искаме да отпразнуваме това, а Вие можете да ни помогнете, като в същото време имате възможността да спечелите. Печелившият ще бъде обявен на 25 април.

Със записване за нашата викторина Вие автоматично се абонирате за нашия онлайн бюлетин. Можете да се отпишете по всяко време.

 Всички, които се запишат за викторината ще участват в теглене, в което ще имат възможността да спечелят ваучер, който да използват в магазин JYSK.

Всеки ден от 31.03 до 20.04.2016 ще има въпрос от викторината. Всеки отговорил правилно на дневния въпрос ще участва в тегленето на ваучер. Ако пропуснете въпрос, можете да се върнете назад и да отговорите на старите въпроси.

Всички участници ще получат дневен имейл с линк към отговора от предишния ден. След даване на отговор можете да видите въпроса и да проверите дали сте отговорили правилно.

Всеки правилен отговор, на дневните въпроси, Ви носи все по-големи шансове в крайното теглене. Голямата награда ще бъде изтеглена на 25.04.216, от участниците дали най-много правилни отговори.

Награда – ваучер на стойност 300 лева, който да бъде използван в JYSK

Печелившият ще бъде публикуван на JYSK.bg с име и фамилия. Ще се свържем с победителя на предоставения имейл адрес. Наградата ще бъде изпратена директно на печелившия и не може да бъде заменена за паричната си стойност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара