Спечелете семейно пътуване до Лондон, 2 таблета и 5 ваучера по 100 лв.


Краен срок - 15 април 2016

В месеца на Майкъл Морпурго – един от най-известните и награждавани съвременни британски писатели, 6 негови книги ще изпратят 2 семейства на четиридневно пътуване до Лондон през месец юни.

Участието в играта е обвързано с покупка. В периода от 7 март 2016 до 15 април 2016 г. всеки участник трябва да закупи 6 книги по избор и да събере 6 печата в специален талон. Покупките трябва да са само от една книжарница, избрана от клиента измежду посочените в талона. Книгите може да се закупуват в пакет или поотделно. Печатът се поставя на определеното място в талона на касата на книжарницата. Талонът със събраните печати или негово фотокопие с мокри печати се изпраща по пощата на адреса на издателство „Фют“: София 1528, бул. „Искърско шосе“ №7, к-с Европа, сграда №6  до 15 април 2016 г.

Участие в играта се допуска и при еднократна покупка на комплект от 6 книги по избор през сайта на издателство „Фют“. В този случай желаещите да участват заявавят това с имейл на адрес: knigi@fiut.bg , включващ следната информация: № на поръчката, с която са закупени книгите, фамилия на семейството, адрес, имейл, телефон за контакт, имена и възраст на децата в семейството.

Всички талони и онлайн заявки ще участват в томбола за следните награди:

• 2 семейни 4-дневни екскурзии до Лондон през месец юни (програмата на екскурзията вижте в

• 2 таблета;

• 5 ваучера за книги по избор на стойност 100 лв. (спечелилите ще може да използват ваучерите само в книжарницата, от която са закупили книгите за играта);

Наградите ще бъдат изтеглени на 25 април в присъствието на нотариус.

Инициативата е подкрепена от Британски съвет, туристическа агенция „Руал Травел“  и 47 книжарници от цялата страна.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара