Спечелете една от 5-те перални SAMSUNG, модел WF-60F4E5W2X


Краен срок - 6 април 2016

Henkel цели да запознае клиентите на dm с новата формула на Persil, която позволява пране дори на 20 градуса, като изтъква ползите за хората и околната среда от прането на ниска температура. В периода 24.03. - 06.04.2016 г. всеки клиент, закупил продукти от марката Persil на стойност минимум 10 лв. на един касов бон, може да участва в томбола за една от общо 5 перални SAMSUNG, модел WF-60F4E5W2X. В играта може да се включи всеки, оставил касова бележка или копие от нея с посочени три имена, адрес и телефон за връзка в промоционалните кутии на Henkel в магазините.

На 18.04.2016 г. в присъствието на представители на  Henkel и dm България ще бъдат изтеглени петимата печеливши, които ще бъдат уведомени лично по телефона как ще получат наградата си.

Желаещите да участват в Играта следва да намерят промо зоната в магазина, да се запознаят с условията на промоцията, да закупят който и да е Продукт, описан в чл. 4.2., и да пуснат касова бележка или копие за закупения продукт в промоционалните кутии на Henkel в магазините, с посочени три имена, адрес и телефон за връзка.

За валидна се счита всяка касова бележка, с която е направена покупка на поне един Продукт Persil.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 18.04.2016г. в присъствието на представител на Henkel и на магазини dm. Заедно с имената на петте печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на петима резервни такива. Всички печеливши ще бъдат информирани за това до 22.04.2016г. включително до края на деня, че са спечелили награда, чрез позвъняване на посочения номер.

Наградите се доставят чрез куриер на адрес, посочен от печелившите, в срок до десет работни дни от датата на посочване на адреса от негова страна.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара