Спечели пътуване до Ирландия за теб и трима приятели


Краен срок - 25 март 2016

Местните ще ви посрещнат подобаващо! Спечели пътуване до Ирландия за теб и трима от твоите ‪#‎BestMen‬. Сподели в коментарите кого ще вземеш със себе си и защо.

Наградата представлява пътуване до Ирландия за истинско ирландско преживяване, включващо посещение на дестилерията Tullamore и е за един победител и трима негови гости. В рамките на цялата промоция се дава една Награда.

В промоцията може да участва всеки, който: (а) живее в Обединеното кралство, България, Естония, Латвия, Литва, Чехия, Словакия и Канада (с изключение на жителите на Квебек); и (б) е над 18-годишна възраст (за жителите на Канада – над 19-годишна възраст). От печелившия се изисква доказателство за местожителство и възраст.

За да получат Наградата, печелившият и неговите гости трябва да имат валидни паспорти със срок на валидност поне още 6 месеца към датата на пътуването, визи и други необходими пътнически документи, за да пътуват до дестинацията.

За да участват, лицата трябва да отговорят на поста на Facebook страницата/страниците на Tullamore D.E.W.: „Посочете защо бихте завели трима свои приятели в Ирландия“. Отговорите трябва да бъдат дадени като коментари под статуса, съдържащ въпроса. Отговорите трябва да бъдат дадени, докато тече срокът на промоцията.

Всяко лице може да участва с по един отговор. Повече на брой отговори ще се разглеждат като един, а продължаващото нарушаване на това правило ще доведе до незабавна дисквалификация.

Отговорите не трябва да споменават или включват лица под 25-годишна възраст.

Наградата включва:
        Двупосочни самолетни билети за икономична класа за победителя и неговите гости, които да пътуват заедно до Дъблин, Ирландия от най-близкото голямо летище в страната, в която живее победителят.
        Пътуване до дестилационната фабрика Tullamore от летище Дъблин и пътуване от фабриката до хотела.
        Две нощувки (една нощ в Дъблин и една нощ в Тъламор) за победителя и неговите гости с включена закуска в хотел с минимум три звезди.

От победителя и неговите гости ще се изиска доказателство за достатъчна по размер застраховка за пътуване.

Победител ще бъде участникът, дал най-интересен отговор на въпроса на Промоцията на Facebook страницата/страниците на Tullamore D.E.W.

Победителят ще бъде избран от независим съдия или комисия, която включва един независим член (чиито решения са окончателни във всяко отношение) измежду всички коректно подадени отговори преди крайния срок.

Победителят ще бъде избран на 31 март 2016 г.

Промоутърът ще използва разумни начини за уведомяване на победителя чрез публикуване на съобщение под първоначалния му пост във Facebook преди 23:59 GMT на 5 април 2016 г.

Победителят трябва да отговори на това съобщение в рамките на 7 дни съгласно предоставените инструкции; в противен случай ще бъде автоматично дисквалифициран и ще бъде избран друг победител.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара