Спечелете 100 броя Herbitussin и 4 уникални рисувани портрета


Краен срок - 9 март 2016

Всеки, който желае да участва в Играта трябва да се регистрира, като качи портретна снимка на своето дете в сайта на играта.

Всеки участник може да качи снимка само веднъж в галерията.

Всеки участник, качил снимка, може да спечели максимум по една награда от вид за целия период на Играта.

Наградите в Играта са два вида:

(i) Herbitussin Първа Помощ 120 мл – сироп за деца над 3 год. с натурални съставки в помощ на синусите, гърлото и дихателните пътища. За всяка от четирите седмици на Играта ще бъдат раздавани по 25 продукта Herbitussin Първа Помощ (общо за периода на Играта – 100 бр.).

(ii) Уникална и забавна рисувана версия (портрет) в дигитален формат на качената от участника снимка, създадена от художник-илюстратор. Всяка рисувана версия ще бъде подписана с „Твой приятел, Здравко“ – кученцето-главен герой в комуникацията на продукта Herbitussin Първа Помощ, и „подпечатана“ с неговата лапичка.

По преценка на художника-илюстратор може да се използва само определена част от снимката за целите на създаването на портрета или да бъдат модифицирани елементи от визията за целите на художественото създаване на рисувания портрет. Рисуваният портрет представя художествена интерпретация на снимката, а не нейно точно и реалистично копие.

За всяка от четирите седмици на Играта ще бъдат изтеглени по 1 бр. рисуван портрет (общо за периода на Играта – 4 бр.).

Наградите в Играта ще бъдат раздавани на случаен принцип, чрез томбола. Всяка седмица, чрез специализиран софтуер и в присъствието на нотариус измежду валидно регистрираните участници ще бъдат изтеглени:

    25 бр. Herbitussin Първа Помощ 120 мл; и

    1 бр. рисуван портрет

Всеки участник, качил снимка, може да спечели максимум по една награда от вид за целия период на играта.

Седмиците, за които ще се теглят наградите и дните на съответните томболи, са, както следва:

a. 10 февруари – 17 февруари 2016 г. /теглене на 18 февруари/;
b. 18 февруари – 24 февруари 2016 г. /теглене на 25 февруари/;
c. 25 февруари – 2 март 2016 г. /теглене на 7 март/;
d. 3 март – 9 март 2016 г. /теглене на 10 март/.

Печелившите за всяка от седмиците ще бъдат публикувани в рамките до 2 дни след седмичното теглене на адрес www.herbitussin.bg/shtrak.

Печелившите участници ще бъдат уведомени до 5 (пет) дни след всяко теглене, чрез изпращане на автоматични известия с facebook notifications, в които ще бъдат приканени да се свържат с Възложителя на Играта за уточнения по получаване на наградата – точен адрес, имейл и телефон за връзка.

Спечелилите Herbitussin Първа Помощ 120 мл ще получат наградите си, чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес в рамките на Република България, най-късно до 10 (десет) дни след като Възложителят на Играта е получил необходимите данни за извършване на доставката, както е посочено по-горе. Куриерските разходи са за сметка на Възложителя на Играта.

Рисуваният портрет ще бъде изпратен в дигитален формат на посочен от спечелилия участник имейл адрес в период до 10 (десет) дни след като Възложителят е получил необходимите данни за изпращането, както е посочено по-горе.

Ако печелившият участник не се свърже с Възложителя на Играта до 2 (две) седмици след първоначалния опит за контакт, чрез изпращане на известия с facebook notifications, както е посочено по-горе, правото за награда отпада, а същата остава притежание на Възложителя на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара