Спечелете 2 уикенда в Арткомплекс "Горски дом Трявна"


Краен срок - 15 февруари 2016

Участвайте в играта на Арткомплекс "Горски дом Трявна", като публикувате народен обичай или кулинарна традиция (рецепта) при честване на семейни празници и може да спечелите две нощувки със закуски за двама. На случаен принцип на 15.02.2016 г. ще бъдат избрани двама победители от всички участващи и обявени в темата.

Арткомплекс "Горски дом Трявна"е предпочитано място за провеждане на семейни и лични празници – венчавки, кръщенета, детски рождени дни, рождени дни за възрастни, юбилеи, имени дни, чествания и курбани. Разположението в централната част на България, близостта до големите градове, архитектурата, интериорът, обзавеждането, тишината, предимствата на бутиковата база, уникалната стара българска кухня и гостоприемството на домакините привличат все повече гости, които организират своите празници и семейни събирания в арткомплекса.

Арткомплекс "Горски дом Трявна" се намира в полите на Източна Стара планина в махала Койчевци на 3 км южно от центъра гр. Трявна и на 620 м н. в. Построен е в духа на местната архитектурна традиция с дървени чардаци и каменни зидове. Архитектурата на сградата е вдъхновена от прочутото Славейково школо в Трявна, специално внимание е обърнато на типичния за българската възрожденска къща дъбов чардак, който засилва усещането за близост до възрожденския дух и непосредствен допир до природата.

Комплексът разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева и с капацитет от 30 места; заведение с 40 места; голям детски кът със зала за настолни игри; многофункционална зала с 40 места, удобна за провеждане на обучения, лагери и семинари.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара