Спечелете двупосочен билет до Лисабон или Аликанте


Краен срок - 6 март 2016

До края на февруари всяка седмица имате въжможност да спечелите с новите дестинации на България Ер – Лисабон и Аликанте.

Напишете в коментар под този пост кои са местата, които най-много бихте искали да посетите в Португалия и Испания?

Тази седмица трима от Вас ще спечетят – 2 броя безплатен ъпгрейд в бизнес класа до Лисабон или Аликанте и 1 комплект с подаръци.

Предмет на играта е томбола за спечелване на комплекти с награди, включващи рекламни материали (тефтер, химикал, календар, флашка, етикет за багаж и катинарче брандирани с логото на България Ер), ъпгрейд в Бизнес Класа за полети на България Ер до Лисабон или Аликанте и двупосочен билет с платими летищни такси до една от новите дестинации на авиокомпанията - Лисабон или Аликанте.

В томболата могат да участват само последователи на страницата на Bulgaria Air във Facebook.

Потребителите се регистрират за участие в томболата чрез публикуване на коментар по един от постовете на страницата, публикувани специално за настоящата кампания.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип всяка седмица на 5, 12, 19 и 26 февруари, 2016г..

Печелившите ще бъдат обявени с коментар под съответния пост на страницата на Bulgaria Air в деня на провеждане на съответното теглене.

Печелившите следва да изпратят данни за контакт, включващи: три имена, email адрес, телефонен номер и пощенски адрес за доставка в срок от 3 дни след обявяването им.

Печеливши профили, чиито имена се различават от официално предоставените имена по документи за самоличност губят правото да получат награда.

Награди:
- Рекламен пакет с промоционални матерали на България Ер – 4 броя
- Ъпгрейд до „Бизнес класа“ за полети на България Ер до Лисабон или Аликанте за билети, закупени след 1 февруари 2016г. – 10 броя
- Двупосочен билет до Лисабон или Аликанте /по избор/ с платими летищни такси - 1 брой

Печелившите ще бъдат уведомени за наградата в коментар под съответния пост на Facebook страницата на Bulgaria Air и в коментар под настоящите „Правила и условия“.

Печелившият следва да предостави описаните в т. 6.4 данни за контакт, като изпрати директно съобщение на Facebook страницата на Bulgaria Air не по-късно от 3 дни след обявяването на наградата.

Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

Спечелената награда не може да бъде предостъпвана на трето лице.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара