Бъде сред първите 200 тестващи на уникален нов продукт за лице и тяло от Nivea


"Бъди сред първите” е инициатива за тестване на потребителската удовлетвореност от нов дамски продукт за лице и тяло, дерматологично тестван и наличен в търговската мрежа.

Дейността стартира от 10.00 часа на 08.02.2016, а възможността за участие приключва при условията, подробно описани в Раздел 5

Участието в Дейността не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

За участие в Дейността Участникът трябва да посети страницата й на инициативата и да премине през следните четири стъпки:

1) да отговори на въпрос относно потребителските си предпочитания;

2) да въведе данните си във всички полета на регистрационната форма (собствено и фамилно име, възраст, телефон, електронен адрес и адрес на територията на Република България за кореспонденция и получаване на Продукт);

3) да отбележи, че е запознат Правилата и приема Правилата за Дейността, както и че е съгласен да ползва Продукта за период от 10 (десет) дни и да попълни онлайн въпросник след периода на ползване; и

4) да натисне на бутона „РЕГИСТРИРАЙ МЕ“, за да финализира процеса на регистрация.

Успешното изпълнение на тези стъпки гарантира успешна регистрация за участие в Дейността, при условие че не е налице основание за дисквалификация.

Успешната регистрация не е безусловна гаранция за получаване на Продукт за тестване на потребителска удовлетвореност.

Отговорът на регистриран Участник на контролния въпрос относно потребителските му предпочитания (първата стъпка при регистрацията) разделя Участниците на две подкатегории, съобразно честотата на употреба на крем за лице и тяло (често и не толкова често използващи), като само първите 100 (сто) успешно регистрирани Участника във всяка от двете подкатегории ще имат право да получат Продукт за тестване на потребителска удовлетвореност.

Предоставените лични данни ще бъдат използвани за идентифициране на Участник при изпращането на Продукт и въпросник за потребителска удовлетвореност.

Първите 100 (сто) Участника, успешно регистрирани във всяка подкатегория, съгласно Раздел 5 УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ, РЕГИСТРАЦИЯ И ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТ („Печеливши участници“), получават правото да получат Продукт на посочения от тях при регистрацията адрес на територията на Република България.

Всеки Участник има възможност да получи само 1 (един) брой Продукт.

Определянето на Печелившите участници ще бъде извършено при регистрацията им, чрез специализиран компютърен софтуер, като Печелившите участници са първите 100 (сто) Участника, които са изпълнили надлежно четирите стъпки при регистрацията и не са дисквалифицирани. Всеки Участник може да се регистрира само веднъж и може да получи право да получи не повече от 1 (един) Продукт. Организаторът съставя списък с Печелившите участници, съгласно информацията от специализирания компютърен софтуер.

Печелившите участници получават правото да получат Продукт на посочения от тях при регистрацията адрес на територията на Република България. Организаторът няма задължение да изпраща продукт на адрес извън територията на Република България.

Печелившите участници ще бъдат уведомени по електронна поща в едноседмичен срок след регистрацията.

Организаторът за своя сметка ще изпрати на всеки Печеливш участник Продукт на съответно предоставения при регистрацията пощенски адрес на територията на Република България, по куриер в рамките на една седмица след съставянето на списък с Печелившите участници, с оглед ползване на Продукта в продължение на 10 (десет) дни и споделяне на потребителската удовлетвореност. В рамките на последната седмица от четириседмичния период Печелившите участници ще получат на съответно посочените тях електронни адреси онлайн въпросник за попълване и споделяне на впечатления от ползването на Продукта, който да се изпрати попълнен на Организатора в рамките на една седмица.

* снимката на наградите е илюстративна

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара