Спечелете специална Yoga мишка и супер мощна външна батерия Lenovo Power Bank


Краен срок - 31 март 2016

Днес стартира нашата нова ‪#‎Goodweird‬ игра!

Всичко, което трябва да направите, е да качите свое собствено ексцентрично съдържание - снимка, видео или текст, в личния си профил в Twitter и Instagram или на нашата страница във Facebook с хаштаг ‪#‎Razlichnodobur‬ и/или #Goodweird.

Участникът, чието съдържание спечели най-много гласове до 31 март 2016г. ще спечели специална Yoga мишка - N700 Wireless Mouse and Laser Pointer. Вторият и третият участник с най-много гласове пък ще получат супер мощна външна батерия Lenovo Power Bank.

Нека #Goodweird шампионатът започне сега!

Чадър за кучета? Защо не? Дрехи за котки? Да, моля. Шоколадова пица? Ние не си вирваме носовете, а просто мислим, чe "това е най-доброто от двата свята..."

Ние вярваме в #Razlichnodobur от все сърце, но при все това…#Razlichnodobur не зависи само от нас. Ето къде в уравнението се появявате Вие. Нуждаем се от ВАС, за да ни помогнете да решим какво е #Razlichnodobur и какво не е. Разгледайте проекта, дайте Вашите гласове и вижте какво мислят другите хора. Може дори да споделите собствената си представа за това какво е #Razlichnodobur.

Следващите месеци ще бъдат откривателско пътешествие през вселена на неясни факти, просветляващи идеи и пълни шепи с #Razlichnodobur.

Всичко, което трябва да направите, е да гласувате. Ляв бутон #Razlichnodobur. Десен бутон не.

Открийте Вашия #Razlichnodobur. Присъединете се към проекта #Razlichnodobur днес.

Участниците в кампанията трябва да се запознаят с условията на изложените по-долу официални правила на Играта (отбелязвани като „Официални Правила“).

Всеки желаещ да се включи в играта и отговаря на изискванията в РАЗДЕЛ 2 на Общите условия, трябва да:

1. Да сподели своя снимка/ видео / текст в Twitter, като използва хаштаг #Razlichnodobur

2.Да сподели своя снимка/ видео / текст в Instagram, като използва хаштаг #Razlichnodobur

3. Да постне своята снимка/ видео/ текст на Facebook страница на Lenovo Bulgaria: facebook.com/lenovo.bulgaria

4. Създаването на профил във всяка една от тези социални мрежи е безплатно; използването на всяка от тези социални мрежи е предмет на техните правила и условия: www.facebook.com/legal/terms , https://twitter.com/tos и http://instagram.com/legal/terms.

5. Използването на мобилно устройство, за да четете или поствате също е допустимо.

Снимката трябва да е направена от участника;

Участникът може да включи в снимката и други лица, но само такива, които са на възраст над 18 години. При необходимост, участникът е длъжен да предостави на Спонсора писменото съгласие на лицата, участващи в снимката.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара