Спечелете мултикукър PHILIPS HD4749/70


Краен срок - 13 февруари 2016

Месец февруари приближава и любовта направо витае във въздуха. Усещате ли приповдигнатото настроение, виждате ли повече усмивки около вас, смеете ли се по-често?

Ние, екипът на сайта „Гответе с мен“ и PHILIPS България, искаме да направим вашия празник на любовта още по-щастлив. Как? С подарък, разбира се! При това на едно истинско бижу – разкошния мултикукър PHILIPS HD4749/70.

Може да го получи всеки един от феновете на страницата ни във Фейсбук.

Стартираме днес, приключваме на 13 февруари, в 24 ч, а на самия ден на св. Валентин жребият ще определи името на щастливеца. Участват всички! Нека късметът бъде с вас!

КАКВО ЩЕ ПОДАРЯВАМЕ? СТРАХОТЕН МУЛТИКУКЪР!

Ето подробности:

Мултикукър PHILIPS HD4749/70 е многофункционален уред за готвене без наблюдение. Слагате подготвените продукти, нагласяте времето на таймера за отложено готвене и в определения час имате готово топло ядене. „Мулти“ е, защото в него може да приготвите много неща - от горещ шоколад и греяно вино, през ястия с месо, та до десерти. Убедете се сами: в приложената книжка с рецепти ще откриете ризото, супа от грах и пушено месо, пица „Маргарита“, макарони по моряшки, желирана бяла риба, картофи „Дофиноа“, пълнени чушки, лозови сарми, говеждо със зеленчуци, шоколадов кейк с орехи и много други. Освен предварително зададените програми, които са 22, уредът разполага с функция за поетапно готвене на вашите лични любими рецепти. Чрез възможността за запаметяване MyRecipes може да ги повтаряте колкото пъти искате, без да въвеждате настройките отново.

Самият съд, в който готвите, е с обем 5 литра и с керамично покритие, лесен е за почистване и може да се сложи дори в съдомиялна машина. Има и кошница за варене на пара. В корпуса е вграден микропроцесор – направо си имате готвещ компютър! Нагряването също е последен писък на модата – 3D – т.е. затоплянето е напълно равномерно и от всички страни, а не само отгоре и отдолу като в обикновената фурна.

Спокойствието на родителите и безопасността на децата също е гарантирана - чрез командата „заключване“ на дисплея се предотвратява опасността малчуганът случайно да пусне уреда. Безопасността в кухнята никак не е за подценяване! Гаранцията също – за този уред тя е 2 години.



Участвай в КОНКУРСА


Post a Comment

По-нова По-стара