Спечелете професионална грим сесия с гримьора на Giorgio Armani


Краен срок - 23 януари 2016

Дрехите и гримът са езикът, отражението на женствеността, което дава свободата да изразяваме своята индивидуалност. Именно тази идея заляга и в основата на империята Giorgio Armani, която твори шедьоври за тялото и за лицето. Тя обаче и най-ясно отразява мотото на Sense4Style.com, а именно „Живей със стил! Твоят стил!“. Ето защо, по случай втория ни рожден ден, решихме да организираме една игра на стил и цветове – „Мисия Красота“.

Едва ли има жена, която да не използва грим. Съвсем неутрален, лек, едва забележим или ярък, драматичен, експресивен, той е нейният помощник когато иска да изглежда особено привлекателна, когато иска да съблазни представител на силния пол, когато иска да придаде един по-особен блясък на визията си или просто да се почувства по-красива. Да, гримът е нейното тайно оръжие, което й помага да подчертава предимствата си, да прикрива недостатъците си, да изрази стила си.

И тъй като ние от Sense4Style.com и Giorgio Armani подкрепяме и насърчаваме индивидуалния стил, решихме да поставим пред вас едно предизвикателство, за да опознаем стила ви – в ежедневието и при специален повод.

И така, ето условията на играта „Мисия Красота“:

    Харесайте страницата на сайта Sense4Style.com във Facebook
    Харесайте страницата на Giorgio Armani-грим във Facebook
    Споделете линка за конкурса

В коментар под статията в сайта отговорете на въпроса: Кои са любимите ви грим ритуали и грим продукти в ежедневието и за официален повод? (По-вдъхновените от вас могат да изпратят снимка на сетове на и-мейл адрес info@sense4style.com).

Крайният срок за отговори е 23:59 ч. на 23.01.2016 г. Имената на печелившите (професионална грим сесия с гримьора на Giorgio Armani) ще бъдат обявени на следващия ден във Facebook страницата на Sense4Style.com.

И за да направим поканата за участие в играта още по-примамлива, ще ви представим накратко марката и продуктите Giorgio Armani 😉

Спокойствие, елегантност и комфорт… Почеркът на модата Giorgio Armani е същата като при грима на марката, чийто дизайн е като безпогрешно скроена дреха. Като рокля, която приляга съвършено към тялото, гримът моментално се слива с естествените извивки на лицето и се прелива незабележимо към кожата. Технологичното съвършенство на всяка формула прави нанасянето лесно и леко.

„Има една философия, която свързва всички продукти на Armani. Това е една философия, която е изключително лична и произлиза от убеждението ми, че елегантността е ключът към красотата и привлекателността. Имам собствено виждане за естетиката, което следвам винаги. Мелодията може да се промени с времето, но музиката остава същата. Вярвам в семплото, изтънченото, качеството, почтеността и изпълнението“, казва самият Giorgio Armani.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара