Спечелете dm карта с по 200 лв. за теб и приятел и още двадесет награди


Краен срок - 10 февруари 2016

Пазарувай с приятел!

По случай седмия си рожден ден dm България подготви за всички свои клиенти много приятни изненади!

В периода 28.01.-10.02.2016г. може да участвате в играта "Пазарувай с приятел". В нея могат да вземат участие всички лица, навършили 16 години, които в посочения период, са направили заедно със свой близък или приятел покупка на стойност минимум по 15 лв. по отделно.

Наградите, които могат да спечелят участниците в томболата, са общо двадесет и един подаръка и представляват една голяма награда и двадесет малки награди.

Голямата награда, която може да спечелят двойките-участници, регистрирали се в томболата, са две dm карти за подарък на стойност 200 лв. всяка. Двадесетте малки награди, които също ще бъдат раздадени в томболата, представляват двадесет двойки dm карти за подарък, всяка на стойност 15 лева. Участниците, които спечелят наградите, не  са задължени да изразходват стойността на своите dm карти наведнъж. С dm картите за подарък може да се пазарува във всеки един dm магазин на територията на Република България, многократно, но само до изчерпване на наличността на dm картата.

Покупката трябва да е направена по едно и също време в един и същи dm магазин и едновременно от двамата участници.

За да вземе участие в томболата, клиентът трябва да попълни един талон за участие на място в магазина, от който е извършена съответната покупка, като попълни в талона задължително трите си имена, телефон за връзка и на края се подпише. С един попълнен талон за участие в играта се регистрират двама участници.

Към талона за регистрация следва да бъдат закрепени копия на двата касови бона, доказващи извършените от участниците покупки и тяхната стойност. Талоните са налични на касите на всички dm магазини и могат да бъдат получени от касиерите в магазините.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара