Спечелете семеен уикенд във Виена и още 50 награди


Краен срок - 31 януари 2016

Стъпка 1: Събери всичките 16 парчета от пъзела на Серенгети

Стъпка 2: Харесай нашата страницата, изпрати ни снимка на пъзела до 31.01.2016г. и участвай в томбола за страхотни награди

Стъпка 3: Споделяй нашата страницата с твои приятели и ще можеш да спечелиш награда.

ПРАВИЛА за участие в играта „Спечели пътуване до Виена със Серенгети”

Във всяка опаковка на тоалетната хартия Серенгети има едно парче от пъзела и малка листовка с инструкция и информация за играта.

• За да се подреди пъзела, са необходими 16-те различни парчета, които го съставляват.
• Всеки, отговарящ на условията може да събере 16-те части на пъзела и да го снима. За да участвате, трябва да качите снимката на готовия пъзел в приложението Подреди пъзела и спечели пътуване до Виена. Качването се извършва чрез следване на правилата в приложението и попълване на регистрационна форма (формата съдържа полета: име, фамилия, имейл, тел., качване на снимка). Крайният срок за качване на снимки е 31.01.2016 г.
• Снимката, която качвате трябва да е на подредения пъзел.
• Необходимо условие за участие е да сте харесали страницата.
• НАГРАДИТЕ ще бъдат разпределени на лотариен принцип и ще бъдат обявени на 7.02.2016 г. в страницата https://www.facebook.com/Serengeti.bg

НАГРАДИ за Играта

• Голяма награда 1 бр. - 1 уикенд за цялото семейство във Виена и посещение на Shonbrunn Zoo. Датата на екскурзията ще се определи допълнително в зависимост от възможностите на спечелилите. Наградата включва самолетни билети, настаняване за две нощувки и посещение на Shonbrunn Zoo за двама възрасни и две деца, които са от едно семейство.

• 50 награди от 1 км тоалетна хартия Серенгети.

• Всеки участник може да спечели само една награда.

• За получаване на наградите е необходимо представяне на подредения пъзел.

Организаторът поема ангажимент  да уведоми  публично или лично всеки един от спечелилите. Публично се счита съобщението, отправено във Фейсбук канала, както  и такова, изпратено от всякакъв дигитален медиум.  Лично се счита личен е-мейл.

Всички Спечелили ще получат email, изпратен от Организатора.
След получаването на email, в 10-дневен срок от получаване на съобщението, Спечелилите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си.

При получаване на наградата, Спечелилите се идентифицират с лична карта


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара