Спечелете ски или сноуборд от DizzyRiders


Краен срок - 23 декември 2015

Сещаш ли се за всички моменти, в които щастливо си разцъквал интересни неща из мрежата с приятели и си се чудил защо няма как да печелиш награди, докато го правиш?

Сега има. В следващите три седмици DizzyRiders.bg ще ти покаже как.

Влез на DizzyRiders.bg, регистрирай се и напиши поне един пост в групите, към които си се присъединил.

Покажи клип от планинския вело-преход това лято, снимки на любимото си местенце за сърф, разкажи за ските-ветерани, които искаш да замениш с новите от наградата, качи забавната снимка на тунинг, на която се смееш цял ден или клипа на невероятните умения на любимия ти скейт-мастер, намери нови приятели, покани сегашните си - изобщо, забавлявай се максимално. Всеки ден един от всички, публикували пост, ще печели 6 месечен абонамент за българското  сп. "AutoBild", а в края на седмицата - голямата награда: ски или сноуборд Rossignol от верига магазини SLS. Разбира се, ако не спечелиш, ще трябва да участваш с нов пост, за да попаднеш отново в жребия. 

DizzyRiders.bg е българската социална мрежа за всички, които искат да споделят емоцията от движението с различни превозни средства - автомобили, мотори, велосипеди, ски, сноуборд, скейт, ролери, сърф, кайт, парашутизъм, бънджи и какво ли още не. Редица функционалности от последно поколение са на разположение на потребителите, като им дават възможност да споделят интригуващи постове по темите, да задават и дискутират въпроси, които ги вълнуват, да обменят опит.

Новини, видеа и снимки, както и компанията на множество готини хора с общи интереси - само ти липсваш там, така че попълни тази липса, а DizzyRiders.bg като нищо ще попълни зимния ти гардероб - с нови ски или сноуборд.

Ако и ти си от същата кръвна група, ако "Движението е в кръвта ни!“ е и твоето мото, ако не те свърта на едно място и търсиш компанията на себеподобни щури фенове на движението, това е твоето място! 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара