Спечелете 30 страхотни Scrabble награди


Краен срок - 31 декември 2015

Искате ли да проверите нивото си по правопис по забавен и интересен начин?

Сигурни сме, че няма да имате нищо портив да го направите в уюта на топлия си дом или офис още сега!

За целта се доверете на добрия стар Scrabble и съвместната ни игра. След като разберете резултата си, срам не срам го споделете в личния си Facebook профил. Така ще можете да спечелите една от 30-те страхотни награди, които Scrabble раздава.

Целта на Играта е популяризиране на марката Scrabble и свързаните с нея търговски марки. Играта е с онлайн регистрация, като идеята е да създадем игра - "Контролно в час по Scrabble”, в която потребителите да тестват уменията си по правопис. Само по себе си то представлява 4 думи, в които те трябва да изберат правилната буква на празното място.

Регистрацията става  с вход чрез Facebook акаунт. Това дава право на всеки регистрирал се потребител да участва при тегленето за Наградите. В края на играта трийсет участника, избрани чрез жребий, ще спечелят наградите обявени на сайта.

Наградите са: 30 броя игра Scrabble

Печелившите Участници ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип от базата данни, в който ще бъдат включени всички Участници от началото на играта до деня на тегленето.

Служител на Организатора се свързва с всеки един от 30-те печеливши Участници при регистрация адрес на електронна поща или чрез телефонно обаждане, за да ги уведоми за Наградата и реда на получаването й.

Печелившият Участник може да получи Наградата в рамките на 30 (трийсет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата на играта, освен ако не е уговорено друго между него и Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара