Спечелете прахосмукачка Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic


Краен срок - 21 декември 2015

Слагаме начало на Коледните чудеса и изненади!

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО #1

Знаете ли, че прахосмукачката Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic достига нива на шум, които се равняват на котешко мъркане и падащ дъжд? Познайте децибелите в режим на работа на уреда и го напишете в коментар под поста.

Участвайте и в останалите 2 мини-игри и може да СПЕЧЕЛИТЕ революционната прахосмукачка Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic!

За да се включи в Играта, Участникът трябва да даде верен отговор като коментар към трите последователни мини-игри на Rowenta Silence Force, означени като “Предизвикателства”, номерирани от 1 до 3. Давайки верен отговор на трите въпроса, Участникът се включва след края на играта („Предизвикателство 3”) в томбола за спечелването на прахосмукачка Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic RO8341 EA.

Мини-игрите („Предизвикателства”) ще се публикуват последователно и ще се проведат в периода 04.12 - 21.12.2015 г. включително. Периодите на всяка една от тях са:

Предизвикателство #1: 04.12 - 09.12.2015 г.
Предизвикателство #2: 10.12 - 15.12.2015 г.
Предизвикателство #3: 16.12 - 21.12.2015 г.

За да се включи във всяко едно от трите „Предизвикателства“, всеки Участник трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ мини-играта („Предизвикателството”), публикувайки съдържание от свое име, по указан начин.

Наградата ще бъде изтеглена на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 /трима / служители на Възложителя или Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол.

Печелившият Участник е един и ще бъде уведомен чрез лично съобщение, изпратено от Rowenta Bulgaria, на 22.12.2015 г. Той ще бъде обявен и на самата страница на Rowenta Bulgaria.

Печелившият Участник, получил лично съобщение от Rowenta Bulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщението, с което да подаде данни за доставка на наградата (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката й, като разходите са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара