Спечелете 112 коледни подаръци всеки на стойност 100 лв.


Краен срок - 20 декември 2015

Коледната томбола на dm се провежда в периода от 01.12.2015г. до 20.12.2015г. включително, едновременно във всички филиали на dm България, които към началото на провеждане на играта са общо 55 (петдесет и пет), а считано от 10.12.2015г. ще станат 56 (петдесет и шест) магазина (филиала) на територията на Република България.

Участието в томболата е обвързано с покупка! В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 16 години, които в посочения период за провеждане на томболата, са направили покупка на стойност минимум 20,00 лв. с ДДС от асортимента на dm филиалите по свой избор и са направили регистрация за участие в съответния филиал, в който са направили покупката, съгласно предвиденото по-долу в настоящите правила.

Наградите, които могат да спечелят участниците в томболата, са общо 112 (сто и дванадесет) подаръка, предварително избрани от участниците по реда на настоящите условия и правила, всеки един на стойност до 100 лв. с ДДС.

Наградата, която може да спечели всеки участник, регистрирал се в томболата, е посоченият и вписан в полето „Избраният подарък” на талона за регистрация един единствен продукт от асортимента на dm България, който продукт следва да бъде на стойност до 100 лв. с ДДС. Участникът в томболата следва да индивидуализира във възможно най-голяма степен избрания от него подарък, като посочи категорията, името и вида на продукта, неговата марка и всички останали характеристики на избрания артикул, така че да не остава съмнение кой точно продукт е избран от участника. При вписани няколко продукта в полето „Избраният подарък” на талона за регистрация печелившият участник или лицето, посочено като получател на подаръка, ще получи единствено първия по ред вписан продукт. Организаторът не носи отговорност за осигуряването на продукти за награда, които не присъстват в асортимента му, но въпреки това са посочени от участниците в томболата в талона за регистрация.

Ако печелившият участник в томболата не е индивидуализирал достатъчно точно избрания от него продукт за подарък и в асортимента на dm България има няколко вида/разновидности или серии от посочения артикул, решението кой точно вид или серия от продукта ще бъде даден като награда-подарък на участника или на лицето, което е посочено като получател на подаръка, се взима еднолично от управителя на съответния магазин и в зависимост от наличността на продуктите в съответния магазин.

Към талона за регистрация следва да бъде закрепен касовият бон, доказващ извършената от участника покупка и нейната стойност. За целта по време на провеждането на настоящата томбола всеки клиент на Дружеството ще получава по два екземпляра от касовия си бон за извършена покупка, като с единия екземпляр и попълнен талон може да осъществи регистрацията за участие в томболата, а другият касов бон остава в участника и в случай, че спечели награда, трябва да го представи в оригинал, за да може да получи наградата си или да го предаде на лицето, посочено като получател на подаръка, за да може последното лично да получи подаръка си в магазина, в който е осъществена регистрацията за участие. Талонът за участие е валиден, само ако са попълнени коректно всички по-горе описани данни.

Тегленето на наградите (общо 112 бр. подаръци, които са предварително заявени в талоните за участие) ще се извърши на 21.12.2015г. във всеки един от dm магазините от тричленна комисия, определена от Организатора за всеки един от филиалите. От участниците в томболата (лицата, попълнили собственоръчно талона за участие) във всички магазини на територията на Република България се теглят по две имена от всеки филиал, като така общият брой на всички изтеглени печеливши участници от всеки един от филиалите на Дружеството–Организатор  ще бъде 112 печеливши.

За тегленето на наградите във всеки един от филиалите ще бъдат съставени отделни протоколи, в които ще бъдат посочени имената на изтеглените двама участници-победители от съответния филиал и номерата и датите на касовите бонове, с които са осъществили регистрацията си в играта, както и имената на лицата, на които всеки един от спечелилите участници иска да подари подаръка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара