Спечелете комплект от висококачествени халати и хавлиени кърпи


Краен срок - 5 януари 2016

Довършете изречението, като споделите своята семейна рецепта за перфектна почивка у дома и може да спечелите комплект "Damask", включващ висококачествени халати и хавлиени кърпи за двама.

Името на победителя ще изтеглим на лотариен принцип и ще обявим във фейсбук страницата на Masterhaus на 5 януари 2016 г.

За участие в Играта участниците следва да станат „фенове“ на Facebook страницата на Организатора.

Всеки, който желае да участва в Играта, следва до 15:59:99 часа на 05.01.2016 г. да даде своя отговор под публикацията с въпроса “У дома най-добре си почивамe, когато____”, публикувана на Facebook страницата на Организатора.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др.

Печелившият участник в Играта получава 1 бр. комплект “Damask” Sarev, включващ 2 броя халати, 2 малки и 2 големи хавлиени кърпи.

Тегленето на Наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, дали отговор на публикуваният от Организатора въпрос, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата на Организатора на 05.01.2016 г. до 24:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок от 10 (десет) работни дни да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата му със следната информация: три имена, адрес и телефон за връзка.

Разходите по изпращане на наградата са за сметка на Организатора. Печелившият следва да подпише приемо-предавателен протокол при нейното получаване.

Наградата ще бъде изпратенa в най-късно до 10 дни след получаване на съобщение, съдържащо личните данни на печелившия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара