Покажете своя коледен подарък и спечелете 3 награди

Краен срок - 3 януари 2016

Направете снимка на един или повече от коледните си подаръци.

Kачете я на стената си във Facebook, като не забравяте да я направите с публична видимост.

Отбележете NutriGen в текста към снимката – изпишете @NutriGen.

Публикувайте и събирайте лайкове. Повече лайкове = по-голям шанс за награда!

Всяко лице, отговарящо на условията от т.3 има право да се регистрира за участие в играта с с неограничен брой снимки на различни подаръци. С всяка нова публикувана снимка, която отговаря на условията на Играта, името на участника се включва още веднъж в томболата за награди, като по този начин шансовете му за печалба се увеличават.

Наградите, раздавани в рамките на Играта са осигурени от издателство „Колхида“ и включват 3 бр. книги „В търсене на истината за храната и здравето“ с автор Надя Петрова. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за тяхната парична стойност или други блага.

Спечелилите участници в Играта се определят на лотариен принцип. Жребият ще се проведе на 04.01.2016 г., като в него ще бъдат включени имената на всички участници, регистрирани в Играта, които отговарят на Условията за участие.

Имената на спечелилите участници в Играта ще бъдат обявени на фен-страницата на „НутриГен“ във Facebook най-късно на 08.01.2016 г. като публикация на стената. Всички спечелили участници ще бъдат информирани за това, че са спечелили награда чрез лично съобщение на профила им във Facebook, което ще бъде изпратено от профила на фен-страницата NutriGen.

Спечелилите участници са длъжни да се свържат с организаторите чрез лично съобщение до Facebook профила на NutriGen до 20.01.2016 г. и да уточнят необходимите детайли, свързани с получаването на наградата. В случай, че не спазят упоменатия срок, те губят правото си да получат спечелената награда.

Всеки от спечелилите участници в Играта ще получи наградата си на избран от него адрес на територията на България. Наградите ще бъдат изпращани с куриерска фирма, за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара