Спечелете страхотно изживяване от J&B Other Brother


Краен срок - 6 декември 2015

В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са се регистрирали с две имена, телефонен номер и e-mail адрес в приложението " J&B Other Brother" и са приели условията на Facebook приложението. Участието в играта не изисква покупка.

Участниците трябва да посетят Facebook приложението на Facebook страницата на Играта, след което да отговорят правилно на всички въпроси в приложението и след това да попълнят регистрационна форма.

Всички участници, които са изпълнили условията посочени в т.2. на Раздел І от настоящите общи условия ще участват в жребий за наградата – предплатен от организаторите курс за управление на моторно превозно средство от категория А2. Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 08.12.2015 г. В присъствието на нотариус на 08.12.2015 г. ще бъде изтеглен и „резервен“победител, който ще получи наградата, в случай, че първоначално изтегленият победител откаже да получи наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 14.12.2015 г. или не осъществи контакт с Организаторите чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 14.12.2015 г.

Победителят се уведомява с e-mail веднага след като бъде изтеглен, като същият е длъжен да посочи адрес чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail, на който да му бъде доставена наградата. Ако победителят не бъде намерен на адрес за доставка следва да поеме разноските около повторното изпращане на наградата в срок от един месец. Победителят ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 08.12.2015 г. и ще се свържем с него на 09.12.2015г.

Победителят трябва да потвърди желанието си да получи наградата до 14.12.2015г. в рамките на деня. Ако победителят откаже да приеме наградата, съответно не потвърди желанието си за нейното получаване в срок до 14.12.2015 г. или не осъществи контакт с Организаторите чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок до 14.12.2015 г. наградата ще спечели вторият, резервен победител. Получаването и осъществяването на наградата ще бъде договорено от двете страни след потвърждаване на победителя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара